Θ. Βασιλειάδης: « Πολύ μεγάλη νίκη. Παίξαμε για το χωριό, για την κατηγορία και την αξιοπρέπεια»

Σε δηλώσεις στην Αλεξάνδρα Ζώγα και στο gosports.gr προχώρησε χθες Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στο γήπεδο Πλαγιάς ο προπονητής του Α.Ο Πλαγιάς κ. Θωμάς Βασιλειάδης, μετά το τέλος του παιχνιδιού της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, όπου έληξε με σκορ 3-2 υπέρ των γηπεδούχων μετά από ολική ανατροπή στο ματς (Δείτε ΕΔΩ).

Βασιλειάδης:« Πάρα πολύ μεγάλη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Στο 0-2 δεν πτοηθήκανε, δε τα παρατήσανε. Είχαμε πει ότι παίζουμε για το χωριό μας, για την κατηγορία, για την αξιοπρέπεια και για τις άλλες ομάδες που δε θέλαμε να πούνε ότι εμείς βοηθήσαμε. Νομίζω αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά και κάναμε μια πάρα πολύ μεγάλη νίκη. Αιφνιδιαστήκαμε από δυο στημένες φάσεις και χάναμε 2-0 αλλά δε το παρατήσαμε. Μέχρι το 90’κυνηγούσαμε το παιχνίδι.»

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.