Η Πρόεδρος του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας κα Ιφιγένεια Τέφα στο Gosports.gr

Συνέντευξη έδωσε στο Gosports.gr και στον Βασίλη Κούρκουλα η Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Πρέβεζας και μέλος του Δ.Σ του ΕΟΠΕ  κα Ιφιγένεια Τέφα. Η κα Τέφα μίλησε για το τουρνουά ανόδου στην Α2 που πραγματοποιήθηκε στις 16-20 Μαΐου στην Πρέβεζα, σχολίασε την μη ικανοποιητική προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, αναφέρθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Κ17 που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στην Κυανή Ακτή, ενώ τέλος σχολίασε την επιτυχημένη φετινή αγωνιστική χρονιά των τμημάτων βόλεϊ Α.Ο.Π. και Φ.Γ.Σ.Π και το επίπεδο του βόλεϊ των ομάδων της ΕΣΠΕΔΕ.

 

Gosports: Στις 16 με 20 Μαΐου διεξήχθη το τουρνουά ανόδου στην Α2 με τη συμμετοχή της Βέροιας, Δράμας, Πεύκων Θεσσαλονίκης, Ελασσόνας και του Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας. Πόσο δύσκολο ήταν η Πρέβεζα να αναλάβει ένα τέτοιο τουρνουά και τι τελικά κέρδισε η πόλη και η ομάδα μέσα από αυτό; Υπήρξε βοήθεια από την Περιφέρεια ή από τον Δήμο;

Τέφα: «Η διοργάνωση κρίθηκε πέρα για πέρα επιτυχημένη και αυτό το ομολόγησαν και οι αντιπροσωπείες των ομάδων που ήρθαν στην πόλη μας γιατί βρήκανε πολύ καλή φιλοξενία, ανθρώπινη φιλοξενία σε όλα τα επίπεδα και στο αγωνιστικό αλλά και στην διαμονή τους. Συνήθως δεν δίνεται σε μικρές πόλεις η διοργάνωση της ανόδου και μέχρι σήμερα δεδομένα συνήθως ήταν η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα. Στην προκειμένη περίπτωση την διοργάνωση ζήτησαν να αναλάβουν τα Πεύκα Θεσσαλονίκης και ο Φ.Γ.Σ Πρέβεζας. Μας ζητήθηκε από την Ομοσπονδία να καταβάλουμε ένα χρηματικό ποσό στην κάθε αποστολή, η οποία θα έρθει στην πόλη για να καλύψει μέρος βασικών αναγκών και επιπλέον εμείς να αναλάβουμε να καλύψουμε τους αγώνες με νερά, γιατρό και φυσικοθεραπευτή. Προσφέραμε ότι μας ζητήθηκε και έτσι αναλάβαμε την διοργάνωση. Τα οφέλη που είχε η πόλη ήταν πολλά. Ήρθαν άνθρωποι από τέσσερις πόλεις, εκτός από τους αθλητές ήταν συνοδοί, διοικητικοί παράγοντες και γονείς και οι περισσότεροι από αυτούς είδαν την πόλη μας για πρώτη φορά και μάλιστα μείνανε ενθουσιασμένοι και μας έδωσαν την υπόσχεση ότι θα μας επισκεφθούν ξανά ως εκδρομείς. Δεν απευθυνθήκαμε καθόλου στην Περιφέρεια ή τον Δήμο. Επειδή είχα την προηγούμενη εμπειρία ότι δεν περνάει τέτοιο κονδύλι από το ελεγκτικό συνέδριο, ενώ στο δε βόλεϊ που έκανα μια κρούση η απάντηση ήταν ότι έπρεπε να κάνω από καιρό μια αίτηση ώστε να πω τι είναι η διοργάνωση και να περάσει από Περιφερειακό Συμβούλιο, οπότε και εγώ δεν απευθύνθηκα πουθενά και το μόνο που έγινε ήταν με την διεξαγωγή του τουρνουά να συμπληρωθούν οι προβολείς στο ΔΑΚ Πρέβεζας.»

Gosports: Είδαμε κατά την διεξαγωγή του τουρνουά ότι η συμμετοχή του κόσμου της Πρέβεζας δεν ήταν όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο γεγονός. Ποια η γνώμη σας;

Τέφα: «Σαν βόλεϊ αντιμετωπίζουμε πρόβλημα ως προς την προσέλευση του κόσμου και σε ένα βαθμό η ευθύνη είναι και δική μας γιατί δεν επικοινωνούμε τόσο πολύ το άθλημα μας με τους διάφορους σύγχρονους τρόπους που υπάρχουν. Στην προκειμένη περίπτωση όμως δεν μπορώ να το φέρω ως δικαιολογία γιατί διαφημίστηκε το τουρνουά και επειδή παρακολουθώ γυναικείο βόλεϊ ο αγώνας των Πεύκων με την Ελασσόνα ήταν ένας αγώνας που θα βλέπαμε σε πιο μεγάλη κατηγορία γυναικών.»

Gosports: Έχουμε δει τις αθλήτριες του Φιλαθλητικού να αγωνίζονται φέτος σε πάρα πολλά πρωταθλήματα. Πόσο δύσκολο ήταν αυτό για τις αθλήτριες;

Τέφα: «Η ομάδα είναι μια μικρή ηλικιακά ομάδα και απαρτίζεται από κορίτσια παγκορασίδων, κορασίδες και είχαμε και στο δυναμικό της ομάδας δυο παίκτριες μεγαλύτερης ηλικίας. Αυτά τα παιδιά κλήθηκαν όλο το χρόνο να αντιμετωπίσουν τέσσερα πρωταθλήματα, Παγκορασίδων, Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών και είχαν πολύ μεγάλη καταπόνηση. Για εμάς πρωταρχικό σκοπό στην αρχή του πρωταθλήματος με τον προπονητή τον κ. Ναζόπουλο ήταν η ομάδα να δουλευτεί όσο το δυνατόν καλύτερα και βάζοντας σαν στόχο την άνοδο σε πιο πάνω κατηγορία σε βάθος 2 με 3 χρόνων. Παίζαμε όλα τα πρωταθλήματα με όλες μας τις δυνάμεις, δεν κάναμε διάκριση σε αντιπάλους και η ομάδα των γυναικών αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΔΕ 2017-2018 και έτσι έπρεπε να συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου στην Α2. Το είδαμε ως μια καλή ευκαιρία να αποκτήσουν οι μικρές αθλήτριες εμπειρία σε καλύτερους και πιο δυνατούς αγώνες με αντιπάλους που έχουν παράδοση στο βόλεϊ όπως είναι η Βέροια και η Ελασσόνα, οι οποίες επί πολλά χρόνια αγωνίζονταν στην Α2. Σίγουρα δεν είναι καλό να αγωνίζονται τα ίδια παιδιά σε όλα τα πρωταθλήματα όμως επειδή είμαστε σε μια μικρή πόλη δεν έχεις εκείνο το δυναμικό το οποίο μπορεί να σου επανδρώσει ομάδες σε όλες τις κατηγορίες. Εμείς σαν Πρέβεζα έχουμε και ένα μειονέκτημα έναντι των άλλων πόλεων και όχι μόνο στις γυναίκες αλλά και στους άνδρες. Μόλις τα παιδιά φτάνουν 3η Λυκείου και περάσουν σε μια σχολή αφήνουν την Πρέβεζα για να πάνε στον τόπο που θα σπουδάσουν και έτσι χάνουν την επαφή με την ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο να τα φέρεις πίσω και να τα έχεις κάθε εβδομάδα στους αγώνες, γι΄ αυτό λεμέ ότι η μοίρα της επαρχίας τείνει να φτιάχνει αθλητές/τριες και τα μεγάλα κέντρα μετά να παίρνουν και να χρησιμοποιούν αυτούς τους αθλητές.»

Gosports: Βλέπουμε τα παιδιά να εντάσσονται σε ομάδες του Ποδοσφαίρου και του Μπάσκετ και όχι προς το βόλεϊ. Που οφείλεται αυτό αλλά και τι μπορεί να πάρει ένα παιδί αν ενταχθεί στο βόλεϊ;

Τέφα: «Τα παιδιά είναι γεγονός ότι, τα αγόρια κυρίως και αυτό συμβαίνει πανελλαδικά και μπορώ να σου πω ότι η αναλογία τώρα κοριτσιών, αγοριών είναι 90% με 10%, δηλαδή βλέπουμε τα αγόρια να στρέφονται προς το Ποδόσφαιρο και προς το Μπάσκετ σε μεγάλο ποσοστό. Αυτό το πρόβλημα το έχει δει η Ομοσπονδία και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να δώσει κίνητρα κυρίως σε ομάδες που δραστηριοποιούνται τμήματα αγοριών. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα, που θεωρείται «λαϊκό» το οποίο μπορεί να παιχτεί σε οποιονδήποτε χώρο. Στο μπάσκετ είναι πιο δύσκολα αλλά και εκεί υπάρχει η εξής ευκολία ότι θα δώσεις την μπάλα στο παιδί να κάνει σουτ στο καλάθι και να έχει το αποτέλεσμα. Στο βόλεϊ όμως δεν συμβαίνει αυτό, πρέπει το παιδί να μάθει πρώτα την τεχνική με την μπάλα και μετά να μπει σε ομάδα να παίξει. Δεν είναι εύκολο δηλαδή στα παιδιά να βρουν ένα φιλέ,  ένα χώρο του βόλεϊ, να έχουν τις κατάλληλες μπάλες αλλά και πάλι αν τους παρέχουμε την εγκατάσταση και το υλικό και πάλι αν δεν υπάρχει ένας εξιδεικευμένος προπονητής που να τους δείξει τα βασικά βήματα για να ξεκινήσει το βόλεϊ. Το βόλεϊ σιγουρά έμεινε πίσω από τα άλλα δυο αλλά αθλήματα. Στο ποδόσφαιρο μπορεί οι επιτυχίες της εθνικής ομάδας να τράβηξαν μέρος παιδιών, οι μεγάλες επιτυχίες του μπάσκετ και αυτές έπαιξαν κάποιο ρολό να τραβήξουν αθλητές, ίσως σε τοπικό επίπεδο το βόλεϊ να μην το είχαμε προσέξει όσο έπρεπε.»

Gosports: Μήπως αυτό είναι και θέμα ότι τα παιδιά στα σχολεία έχουν επαφή με τον αθλητισμό αλλά του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ και μήπως χρειάζεται τα παιδιά να έχουν επαφή με όλα τα αθλήματα ώστε να μπορούν να διαλέξουν;

Τέφα: «Σε αυτό έχετε δίκιο. Δεν διδάσκεται το βόλεϊ και θα σας πω την δικιά μου περίπτωση. Από 7χρονων ήμουν αθλήτρια του Στίβου και ποτέ στο Γυμνάσιο και το Λύκειο δεν μας έδειξαν βόλεϊ. Εμένα η πρώτη επαφή με το βόλεϊ  ήταν στην Γυμναστική Ακαδημία όπου αναγκάστηκα να κάνω βόλεϊ και μου άρεσε πάρα πολύ γι’ αυτο το είχα ως απωθημένο και επειδή δεν μπόρεσα ως αθλήτρια να ασχοληθώ με το βόλεϊ εμπλέχτηκα Διοικητικά.. Το πρόβλημα αυτό το να  στραφούν δηλαδή τα παιδιά στο βόλεϊ προσπαθούν να το λύσουν οι ακαδημίες και γι’ αυτό και ο Α.Ο. Πρέβεζας και ο Φιλαθλητικός έχουν τις ακαδημίες.»

Gosports: Στις 27 έως 29 Ιουλίου παίρνει την σκυτάλη στην Κυανή Ακτή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Κ17. Πείτε μας δυο λόγια για το συγκεκριμένο event.

Τέφα: «Μετά το τουρνουά ανόδου η πόλη διεκδίκησε, ο Ερμής Beach Volley σε συνεργασία με τον Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας διεκδικήσαμε την διεξαγωγή ενός πανελλήνιου πρωταθλήματος στην πόλη μας. Η Ομοσπονδία μας ανέθεσε την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ17, Αγόρια και Κορίτσια. Οι αθλητές που θα έρθουν ανέρχονται σε 60 άτομα, είναι προκαθορισμένος ο αριθμός των ομάδων γιατί η επιλογή των ομάδων, αυτές που θα παρευρεθούν προέρχονται από διάφορες διαδικασίες τα λεγόμενα Regional. Είναι πρωταθλήματα τα οποία γίνονται κατά τόπους ή σε ενώσεις όπως θα γίνει και εδώ. Έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιουλίου στην Κέρκυρα και τα παιδιά μέσα από αυτές τις διαδικασίες παίρνουν βαθμούς και οι πρώτοι έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Εδώ ζητήσαμε την βοήθεια του Δήμου Πρέβεζας και της Περιφέρειας Ηπείρου και ήταν πρόθυμοι και οι δυο να βοηθήσουν και έτσι θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Πρέβεζας, τον ΕρμήBeach Volley και τον Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας.»

Gosports: Η Πρέβεζα θα έχει συμμετοχή αθλητών  στο τουρνουά;

Τέφα: «Ένας από του λόγους που ζητήσαμε την διεξαγωγή του Κ17 ήταν επειδή έχουμε κυρίως κορίτσια τα οποία πέρυσι σε Πανελλήνια πρωταθλήματα διεκδικήσανε και μάλιστα έφτασαν σε πολύ υψηλές θέσεις. Η προτίμηση έγινε με αυτό το σκεπτικό για να μπορεί και η πόλη της Πρέβεζας, ο κόσμος της Πρέβεζας να δει αθλητές οι οποίοι προέρχονται από τις δικές μας ομάδες. Από την μια με δυο προκρίσεις που θα πάρουνε θα έχουμε και άλλη μια ως διοργανώτρια.»

Gosports: Πόσο επιτυχημένη θεωρείτε η φετινή χρονιά των τμημάτων βόλεϊ Α.Ο.Π. και Φ.Γ.Σ.Π.;

Τέφα: «Η φετινή αγωνιστική χρονιά 2017-2018 από τα αποτελέσματα που είχαμε κρίνεται πολύ επιτυχημένη. Η ανδρική ομάδα αποτελούμενη από παίδες και έφηβους, μόνο δικά μας παιδιά και πρέπει να το τονίσουμε αυτό,  ότι οι ομάδες της Πρέβεζας αποτελούνται μόνο από παιδιά που είναι από την Πρέβεζα και προήρθαν από τις ακαδημίες της Πρέβεζας και δεν αγωνίζεται στις ομάδες μας ούτε ένας παίκτης από γειτονικούς Νομούς ή  αλλά μέρη της Ελλάδας. Με αυτήν την ομάδα έφτασε στα Play Off της ΕΣΠΕΔΕ και τερμάτισε τελικά στην 4η θέση. Η εφηβική ομάδα που και αυτή αποτελούνταν από παίδες και εφήβους έφτασε στο πιο υψηλό επίπεδο, προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και στο τουρνουά της Βόρειας Ελλάδας όπου κατετάγη στις οχτώ καλύτερες ομάδες. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι τα τελευταία 6 χρόνια η εφηβική ομάδα της Πρέβεζας είναι παρούσα σε όλους τους προκριματικούς των εφηβικών αγώνων και μάλιστα έχει φτάσει στην οχτάδα. Η παιδική ομάδα έφτασε στους 16 σε Πανελλήνιο επίπεδο συμμετέχει και αυτή στον όμιλο του Βορρά και η παρουσία της κρίνεται ικανοποιητική. Τώρα είμαστε σε εξέλιξη στον τελικό που θα γίνει 17 Ιουλίου στα Ιωάννινα στον τελικό πανπαίδων που θα αγωνιστεί ο Α.Ο. Πρέβεζας με τον Γ.Σ. Άρτας για το ποιος θα καταλάβει την 1η θέση. Αντίστοιχη ήταν και η πορεία των Γυναικών. Η γυναικεία ομάδα τερμάτισε πρώτη στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΕ όπου συμμετείχε και στα μπαράζ ανόδου για την Α2. Πιστεύουμε ότι αν δεν ήταν τόσο άπειρες και τόσο νεαρές αθλήτριες θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα αυτό αλλά δεν μας στεναχωρεί και δεν μας προβληματίζει. Ίσα-ίσα μας δίνει περισσότερο θάρρος και σε εμάς και στα παιδιά για να ασχοληθούμε και φέτος και με υψηλότερους στόχους. Η ομάδα των Νεανίδων πήρε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΕ έχοντας παγκορασίδες και κορασίδες. Η ομάδα των κορασίδων μετά από 6 συνεχόμενα χρόνια όπου ο Ηρακλής Ιωαννίνων στέφονταν συνεχώς  πρωταθλητής, κατέκτησε το πρωτάθλημα κορασίδων για 1η φορά στην ιστορία της και αυτόματα κατετάγη μέσα στις 16 καλύτερες ομάδες. Στο τουρνουά των κορασίδων που έγινε στην Θεσσαλονίκη αντιμετώπισε τον ΑΡΗ, τον ΠΑΟΚ και την Ελασσόνα αλλά με την παρουσία της να είναι αξιοπρεπέστατη. Οι παγκορασίδες, εδώ είχαμε μια ατυχία ενώ θα είμασταν πάλι στο Final Four των κορασίδων από κακή συνεννόηση της Διοίκησης με την προπονήτρια η ομάδα δεν συμμετείχε σε ένα αγώνα με αποτέλεσμα να μηδενιστούμε και να έχουμε και μείον 3ης βαθμούς. Μας μένουν οι Ακαδημίες όπου για εμένα είναι το κυριότερο κομμάτι γιατί σίγουρα είναι η πρώτη επαφή των παιδιών με το βόλεϊ και τα παιδιά τα οποία σαν φυσική εξέλιξη θα ενταχθούν στα αντρικά και γυναικεία τμήματα. Ο σύλλογος απασχολούσε φέτος πέντε προπονητές όπου για επαρχιακή ομάδα των πέντε προπονητών θεωρείτε μεγάλος. Οι τρεις προπονητής ο κ. Σούλας, ο κ. Ρούσσος και η κα. Κυριαζή ήταν αυτοί όπου είχαν αναλάβει την εκμάθηση στις ακαδημίες. Είχαμε ένα πολύ ικανοποιητικό αριθμό παιδιών,  135 παιδιά και θεωρούμε ότι με την καινούργια χρονιά θα έχουμε παραπάνω παιδιά. Είναι και οι τρεις καθηγητές Φυσικής Αγωγής γιατί εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι έχουμε και το παιδαγωγικό στο οποίο δίνουμε μεγάλη σημασία

Gosports: Σε τι επίπεδο είναι το βόλεϊ στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΕ;

Τέφα: «Δεν έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Τι φταίει; Ένας λόγος θεωρώ είναι ότι δεν μπορούν οι ομάδες να κάνουν μεταγραφές και να φέρουν πιο έμπειρους παίκτες. Εκτός από  τις ομάδες των Ιωαννίνων,  που έχουν την πολυτέλεια να έχουν στα ρόστερ τους αθλήτριες από όλα τα μέρη της Ελλάδας και από πολύ μεγάλες ομάδες. Εμείς είμαστε το αντίθετο όπως και η Άρτα αλλά και οι άλλες πόλεις, γιατί αντί να φέρουμε αθλητές διοχετεύουμε αθλητές. Πιστεύω ότι αν μένανε οι παίχτες-παίχτριες στην ομάδα θα δίνανε ώθηση και στα μικρότερα παιδιά. Ομάδες που επιχείρησαν να κάνουν κάποιες κινήσεις όπως ήταν και η Πρέβεζα πριν 3 με 4 χρόνια δυστυχώς δεν πέτυχε  το πείραμα γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.. Εάν η ομάδα ανέβαινε στην Α2 γυναικών που έφτασε πολύ κοντά, η πρώτη κίνηση της ομάδας θα ήταν να πλησιάσει παίκτριες Πρεβεζάνες που παίζουν σε αλλά πρωταθλήματα, όπως η Κοσμίδου και η Παναγιωτίδου, το ίδιο ισχύει και στα αγόρια. Υπάρχουν επίσης παίκτριες από τις γύρω περιοχές που μπορούν  να επανδρώσουν την ομάδα και να μην αναγκαστείς να φέρεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δεν αρνηθήκαμε σε κανένα παίκτη/τρια όταν τους δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούν σε μεγαλύτερη κατηγορία. Φέτος η ΕΣΠΕΔΕ θα αντιπροσωπευτεί με τρεις ομάδες στην Α2, με την Αναγέννηση Άρτας, ΑΓΣΙ και ΑΣ Γιάννενα θα είναι όμως πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα φέτος γιατί  θα γίνει ένας όμιλος Βορρά γιατί πάμε στις 12 ομάδες και θα είναι και οικονομικά ασύμφορα για τις ομάδες γιατί θα φτάνουν έως την Ορεστιάδα και η δυναμικότητα των ομάδων θα είναι μεγαλύτερη. Πέρα από αυτό όμως είναι επιτυχία ότι τρεις ομάδες θα την αντιπροσωπεύουν στην Α2. Το πρωτάθλημα γυναικών που ξεκίνησε από πέρυσι είναι η Β Εθνική και χαρακτηρίστηκε και μια κατηγορία πιο κάτω σαν τοπικό πρωτάθλημα. Στην Β Εθνική θα είναι 8 ομάδες η παρακάτω κατηγορία έγινε βάση των δεδομένων των κανονισμών της ΕΟΠΕ, για να ανέβεις απευθείας στην Α2 κατηγορία έπρεπε να υπάρχει και τοπικό πρωτάθλημα αλλά από φέτος δεν ισχύει ούτε στο αντρικό ούτε στο γυναικείο, αλλά καλώς έγινε γιατί θα συμμετάσχουν και νέες ομάδες.

Από παλιά η Πρέβεζα θεωρούνταν πόλη του βόλεϊ εγώ το έζησα ως μέλος που είμαι στην ΕΟΠΕ όπου όλοι οι παλιοί παράγοντες με ρωτάνε πως πάει το βόλεϊ της Πρέβεζας και όλοι μου μιλάνε για τον Κυριαζή αλλά και για το Γυμνάσιο στον Φόρο που εκεί ήταν η έδρα της ομάδας και από εκεί έχουν περάσει πολύ μεγάλες ομάδες. Την Πρέβεζα σε Πανελλήνιο επίπεδο την θεωρούν η πόλη με παράδοση στο βόλεϊ και δεν είναι τυχαίο γεγονός αν ανατρέξουμε σε ποιες κατηγορίες αγωνίζονταν το αντρικό και γυναικείο βόλεϊ αλλά και ποιοι αθλητές έχουν βγει από αυτές τις ομάδες όπως ο Χρύσανθος Κυριαζής, ο Δημήτρης Ζήσης, και παίκτες που παίζουν στην Α2 π.χ. Κανέλλος, Αντύπας, Σακκάς και είχαμε και αθλήτριες όπου πέρασαν από Α2 όπως η Παναγιωτίδου και η Κοσμίδου. Πάντα η Πρέβεζα είχε να δείξει παίκτες υψηλού επιπέδου όπως ήταν και οι προπονητές που χρησιμοποιεί η ομάδα ως προπονητές των ομάδων όπως Τσεκούρας, Ρούσσος, Ζήσης, Σακρανέμος και ο Τσαλπακίδης . Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, τον κ. Σιούλα, τον κ. Ρούσσο, την κα. Κυριαζή, τον κ. Τσεκούρα και τον κ. Ναζόπουλο αλλά και τον κ. Πέτρο Παπαδόπουλο όπου κάποια χρονική στιγμή τον επιστρατεύσαμε και βοήθησε την ομάδα αλλά και αναμένεται και νέα συνεργασία μαζί του. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου τον κ. Πιέτα και τον κ. Ντόντορο, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας όπου είναι αρωγοί στην προσπάθεια μας αλλά και εσάς το Gosports.gr γιατί ήσασταν παρόντες σε όλους τους αγώνες και σε όλα τα τμήματα.»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.