Εύκολο απόγευμα για τον Οδυσσέα Νυδριού απέναντι στην Α.Ε Πρέβεζας

Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα Τετάρτη 25 Οκτωβρίου ο Οδυσσέας Νυδριού απέναντι στην Α.Ε Πρέβεζας για την 6η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας με το τελικό σκορ του αγώνα να είναι 5-0.


Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Καλογέρης πολύ νωρίς στο ματς , ο Καρτάνος έκανε το 2-0 στο 70ο λεπτό, ο Θεράπος σκόραρε στο 74ο λεπτό για το 3-0, ενώ λίγο αργότερα ο Σταύρου έκανε το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Καλογέρης με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 80ο λεπτό με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Διαιτητής: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Π.
Βοηθοί: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Κ.- ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ.

ΕΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΥΔΡΙΟΥ(ΒΑΝΝΑΣ Χ.): ΚΑΒΒΑΔΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΒΑΝΝΑΣ(ΚΟΥΒΑΤΣΗΣ 46’), ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ(ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΣ 46’), ΓΑΖΗΣ(ΚΑΡΤΑΝΟΣ 70’), ΣΤΑΥΡΟΥ, ΘΕΡΑΠΟΣ(ΧΟΤΖΑΙ 79’).

Α.Ε ΠΡΕΒΕΖΑΣ(ΤΑΓΚΑΣ Χ.): ΣΚΑΡΠΟΣ, ΤΑΣΣΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΗΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΖΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ, ΤΣΑΤΣΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ, ΒΑΝΙΩΤΗΣ(ΝΤΕΝΤΕΣ 63’).

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.