Ευχαριστήριο μήνυμα του ΣΔΠ Αιτ/νίας

Στις 03-06-2018 στο ΔΑΚ Αγρινίου διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Διαιτητών του ΣΔΠ Αιτ/νίας και των Διαιτητών της ΕΠΣ Πρέβεζας –Λευκάδας (Δείτε ΕΔΩ). Στα πλαίσια των άριστων σχέσεων που διατηρούνται μεταξύ συναδέλφων και διοικήσεων ο αγώνας ήταν συνέχεια του αντίστοιχου αγώνα που είχε διεξαχθεί πριν από ένα χρόνο στην πόλη της Πρέβεζας.

Ο ΣΔΠ Αιτ/νίας θέλει δημόσια να ευχαριστήσει:

1. Την ομάδα Διαιτητών της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον επικεφαλή της ομάδος κ. Ηλία Φίτσα για την αποδοχή της πρόσκλησης να βρεθούν στην πόλη του Αγρινίου για την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα.

2. Να ευχαριστήσει τον Δήμο Αγρινίου και τον Αντιδήμαρχο Αγρινίου κ. Νικόλαο Γκρίζη για την παραχώρηση του κεντρικού γηπέδου ποδοσφαίρου του ΔΑΚ Αγρινίου και των λοιπών απαιτούμενων χώρων, καθώς την Διοίκηση του ΔΑΚ Αγρινίου και τους υπαλλήλους του οι οποίοι μας παρέδωσαν ένα άψογο γήπεδο και χώρων προς χρήση.

3. Την ΕΠΣ Αιτ/νίας και τον εκπρόσωπο της κ. Αθανάσιο Λαυράνο ο οποίος παρευρεθεί και απένεμε τιμητική πλακέτα στην ομάδα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδος.

4. Την διαιτητική τριάδα που διεύθυνε τον αγώνα Μιζάλου Καλλιρόη-Βασιλείου Χρύσα-Κοτρώτσου Ιωάννα και τον Διαιτητή από την νέα σχολή Δημήτριο Βασιλείου.

5. Όλους όσους παρευρέθησαν και παρακολούθησαν τον αγώνα.

Εκ της Διοικήσεως του ΣΔΠ Αιτ/νίας

Ο Πρόεδρος                                 Ο Γ. Γραμματέας

Παναγιώτης Καψάλης            Γεώργιος Κωνσταντίνου

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

One thought on “Ευχαριστήριο μήνυμα του ΣΔΠ Αιτ/νίας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.