ΕΠΣ Άρτας: Πρόσληψη προπονητή ποδοσφαίρου στις μικτές ομάδες

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ με απόφαση της προκηρύσσει τη θέση ενός Προπονητή Ποδοσφαίρου για την κάλυψη των αναγκών των μεικτών ομάδων της για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019.

Οι ενδιαφερόμενοι για πρόσληψη προπονητές καλούνται να υποβάλουν στη Γραμματεία της Ε.Π.Σ μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 10.9.2018 τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Βιογραφικό σημείωμα.
Δίπλωμα προπονητή UEFA Α΄ ή Β΄η UEFΑ PRO Ή ELITE YOUTH A. Με ανανέωση κάρτας τριετίας σε ισχύει.
Αντίγραφο ποινικού μητρώου.
Να είναι εγγεγραμμένος στον σύλλογο προπονητών του Ν.Άρτας.

Ο προπονητής σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ είναι υπεύθυνος:

α]Για την παρακολούθηση των ποδοσφαιριστών όλων των σωματείων της ΕΠΣ.

β]Για την κλήση των ποδοσφαιριστών, για επάνδρωση της μικτής ομάδας.

γ]Για την προετοιμασία, προπόνηση και αγώνες της Μικτής Ομάδας.

Επίσης είναι υποχρεωμένος να παρακολουθεί όλες τις προπονήσεις και τους αγώνες των μικτών ομάδων και να τις συνοδεύει σ’ οποιαδήποτε μετακίνηση. Είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος να επικοινωνεί με τα Διοικητικά Συμβούλια τους προπονητές των σωματείων των ποδοσφαιριστών που στελεχώνουν τις Μικτές ομάδες της Ένωσης ώστε αυτοί να προσέρχονται στους αγώνες και στις προπονήσεις της Μικτής ομάδας μας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή, αφού εξετάσει τα δικαιολογητικά του κάθε υποψηφίου προπονητή θα συνεκτιμήσει τη δυνατότητά του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των μικτών ομάδων, όπως θα προσδιοριστούν από τη σύμβαση του και τις αποφάσεις της.

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.