Στην Άρτα  σήμερα  26  Μαρτίου  2018, ημέρα Δευτέρα    και ώρα 18.00 συνήλθε  στα Γραφεία της Ε.Π.Σ. Άρτας   επί της Περιφερειακής οδού η Πειθαρχική Επιτροπή της   Ε.Π.Σ. Άρτας    προκειμένου να συζητήσει τα κάτωθι θέματα:

1)      Εξέταση των Φ.Α. της  24ης  και 25ης  Μαρτίου 2018   Α΄ και Β΄   Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Άρτας     περιόδου 2017-18.

2)      Προφορική πρόσκληση για συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑ με την Πειθαρχική Επιτροπή

 

Παρέστησαν : 1) Θεόδωρος  Σαλαμούρας , 2) Πέτρος  Παπαδόπουλος και 3) Κωνσταντίνος Νικολάου. Διαπιστωθείσης απαρτίας, ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής.

 

1)      Μετά την εξέταση του πρώτου θέματος, ήτοι:  των Φ.Α. της  21ης  Μαρτίου 2018   Α΄ και Β΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Άρτας     περιόδου 2017-18, η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε :

 

α)  Επιβάλλει  ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΙΑΣ  (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΗΜΕΡΑΣ   στον ποδοσφαιριστή του Σωματείου    ΠΑΣ  ΑΝΕΖΑΣ     Α.  ΜΥΤΙΚΙΩΤΗ    ΑΡ.Δ.Α.Ι.  1171098  (ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ ΑΡΘΡΟ 10 παρ. 1α΄iii ).

 

2)      Σχετικά με το δεύτερο θέμα , και συγκεκριμένα  με την προφορική πρόσκληση για  συνάντηση του  Δ.Σ. της ΕΠΣΑ με την Πειθαρχική Επιτροπή, η οποία πρόσκληση έγινε,  με εντολή του Προέδρου του Δ.Σ. της ΕΠΣΑ  Αθαν. Τρομπούκη,  από τον υπάλληλο της ΕΠΣΑ Αθαν. Μποχώτη  κατά τη διάρκεια της παρούσης συνεδρίασης της Πειθαρχικής Επιτροπής  για την Τρίτη 27 Μαρτίου και ώρα 20.00 στα Γραφεία της ΕΠΣΑ ,  η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε:

–           να  συναντηθεί  με το Δ.Σ. της ΕΠΣΑ  και να ζητήσει   πριν την έναρξη  της συνάντησης , να της γνωστοποιηθεί επακριβώς το θέμα/θέματα της συνάντησης.

–          να θέσει ενώπιον του Δ.Σ. της ΕΠΣΑ  τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής, όπως αυτές αναγράφονται επακριβώς στο αριθμ 31/22-3-2018 Πρακτικό της

 

Μην υπάρχοντος άλλου θέματος  για συζήτηση ο Πρόεδρος   κήρυξε τη λήξη των εργασιών της Επιτροπής και το παρόν υπογράφεται.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                 ΤΟ ΜΕΛΟΣ

 

ΘΕΟΔΩΡΟΣ  ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ                         ΠΕΤΡΟΣ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ                          ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.