Στην Ελλάδα ζούμε, στο ελληνικό ποδόσφαιρο εντελώς αυθαίρετα μπορούν πάντα να αποφασιστούν και να γίνουν ακόμα και παράτυπα τα …πάντα, και αυτό όλο και χειροτερεύει ως γνωστόν.

Τα «σενάρια» που ετοιμάζει η Επιτροπή Πρωταθλήματος για τους ομίλους της νέας Γ’ Εθνικής, και ειδικά για τους «Νότιους», ήδη περιλαμβάνουν διάφορες αλχημείες! Με απώτερο στόχο την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων «ημέτερων” Ενώσεων και ομάδων τους! Βασικά στους στόχους που αυτές βάζουν, και κυρίως στον πρωταθλητισμό!

Π.χ., ήδη στο αρχικό σχέδιο, οι Μεσσηνιακές ομάδες, Καλαμάτας και Παμίσου Μεσσσήνης δεν μπήκαν στον 5ο όμιλο (που είναι κι αυτές της Ηλείας, κ.τ.λ.) αλλά στο γκρουπ με ομάδες της Αττικής και των Κυκλάδων (Σαντορίνη κ.τ.λ.)!!!

Και αντίστοιχα στον 5ο όμιλο να έρθει ο Ιάλυσος Ρόδου (!!!).

Τη στιγμή που η άλλη ομάδα του νησιού της Ρόδου, Διαγόρας Ρόδου με το ίδιο σχέδιο θα βρεθεί σε άλλον όμιλο (πιθανόν αυτόν με Πειραικές και Κρητικές ομάδες)!

Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι εμπλεκόμενοι, και οι Ενώσεις όπως της Ηλείας, και οι ίδιες οι ομάδες, πρέπει άμεσα να βρεθούν «επί ποδός” και να αντιδράσουν ώστε να μην εφαρμοστούν διάφορα τέτοια.

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι μόνο το φυσιολογικό. Με αυστηρά γεωγραφικά κριτήρια, κι όπου χρειαστεί, υπάρχουν και άλλες ομάδες εφόσον αριθμητικά πρέπει να συμβεί κάτι. Όχι όμως και τέτοιες αλχημείες με εκείνες που βρίσκονται στο νοτιότερο άκρο της περιφέρειας γιατί ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδ/ννήσου π.χ., έχει τα «κονέ” και θέλει για τις ομάδες του καλύτερη μεταχείριση και πιο ανοιχτό «πεδίο”, κ.τ.λ.

-Αναβλήθηκε στο μεταξύ το προγραμματισμένο Δ.Σ της ΕΠΟ για την Τρίτη 21/8 που αφορούσε τα θέματα προκήρυξης σε Super League και Football League για τη νέα σεζόν (αυτές διαφωνούν στο πόσες θα πέσουν και πόσες θα ανέβουν), και το οποίο είχε στην ημερήσια διάταξη του και θέμα για τον καταρτισμό των Ομίλων της Γ’ Εθνικής. Με βάση την εισήγηση που φέρνει η Επιτροπή Πρωταθλήματος.

Πλέον πάει για το πρωί της Παρασκευής (24/8) να γίνει αυτό το Δ.Σ. της ΕΠΟ. Και να ξεκαθαρίσουν όλα.

Οπότε στο ενδιάμεσο χρειάζεται προσοχή, καθώς βέβαια και κινήσεις αντίδρασης!

ΠΗΓΗ: iliaclick

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.