Επιφανείς αθλητές θα βραβευτούν από τον Δήμο και την Περιφέρεια Λευκάδας…

Στα πλαίσια της φιλοξενίας αλλά και της επτανησιακής κουλτούρας, ο Δήμος και η Περιφέρεια ως οικοδεσπότες αλλά και συνδιοργανωτές του 8ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου, θα υποδεχθούν στο ­­­­­­­­­­­­­­­­χώρο συνεδριάσεων στο Διοικητήριο την Παρασκευή 8/6/2018 και ώρα 21:00 επιφανείς αθλητές καθώς και επισήμους που θα παραβρεθούν στο νησί της Λευκάδας. Μαζί και οι μεγάλοι αρωγοί του αγώνα ο Χρυσός Χορηγός η εταιρεία ποτών Καββαδάς ΑΕ, ο Μέγας Χορηγός Σταύρακας Wish Bars, οι Ασημένιοι Χορηγοί, ΛΟΥΞ και Vitex Running Team.

Όλοι μαζί λοιπόν για ένα απολαυστικό και γιατί όχι με πολλά ρεκόρ και διακρίσεις το επόμενο δρομικό τριήμερο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αθλητές, συνοδούς, χορηγούς, κατοίκους της Λευκάδας και τους θεσμικούς φορείς Δήμο και Αντιπεριφέρεια Λευκάδας καθώς και το Εμπορικό Επιμελητήριο για την μεγάλη προσπάθεια να στηθεί ένα τόσο μεγάλο γεγονός.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.