Επιστροφή του ΠΑΣ Κρανιάς στο ποδοσφαιρικό χάρτη της Πρέβεζας

Δείτε την ανακοίνωση από την Αδελφότητα Κρανιωτών Πρέβεζας:

Η ιστορική ομάδα του χωριού μας, ο ΠΑΣ Κρανιάς, ύστερα από ένα διάστημα αδρανοποίησης έξη χρόνων, επανέρχεται στο ποδοσφαιρικό χάρτη της Πρέβεζας. Μετά τις ενέργειες επαναδραστηριοποίησης του συλλόγου μας από το νέο Δ.Σ. και παλαιών ποδοσφαιριστών του, ο ΠΑΣ Κρανιάς συμμετείχε στο Β’ ‘Ομιλο του πρωταθλήματος της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, το οποίο αρχίζει στις 22 Οκτωβρίου 2018. Με την ευκαιρία αυτή το Δ.Σ. του ΠΑΣ Κρανιάς το οποίο αποτελείται από τους :
Γεώργιο Βάσσιο (πρόεδρο), Δημήτριο Ζήση (αντιπρόεδρο), Σπυρίδωνα Λάμπρου (Γεν.Γραμματέα), Γεώργιο Μπαΐλη (ταμία) και Γεώργιο Αυγέρη (μέλος) κυκλοφόρησε Κάρτες Διαρκείας με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου στα πρώτα δύσκολα αυτά βήματα, στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που υπάρχει. Το κόστος της Κάρτας Διαρκείας του ΠΑΣ Κρανιάς είναι 10 € και καλό θα ήταν όλοι οι συγχωριανοί αλλά και οι φίλοι μας, να συμβάλλουν στην ενίσχυση του συλλόγου μας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος (Μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το Δ.Σ. του Συλλόγου και από τους ποδοσφαιριστές του, Αλέξανδρο Μαλέσκο και Δημήτριο Μαλέσκο). Ήδη η Αδελφότητα Κρανιωτών Πρέβεζας με απόφασή της διέθεσε ένα ποσό για τις ανάγκες της επαναδραστηριοποίησης του συλλόγου και τη συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα της Β’ Εραστιτεχνικής Κατηγορίας Πρέβεζας-Λευκάδας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.