Επίσκεψη στην Ήπειρο θα πραγματοποίηση ο Γ.Γ. Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτος Φιλιππάκος

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος επισκέπτεται το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου 2018,  Δομές Φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών στην Πρέβεζα, στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 28 Ιουνίου, επισκέφτηκε τις  Δομές Φιλοξενίας στη Φιλιππιάδα, στην Αγία Ελένη και την ανοικτή δομή φιλοξενίας Κατσικά, και πραγματοποίησε συνάντηση στην ΓΕ.Π.Α.Δ. Ηπείρου και την Δ.Α. Ιωαννίνων με τους συνδικαλιστές και το προσωπικό.

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων  φορέων στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, σχετικά με την εκεί παραμονή προσφύγων και μεταναστών και την ομαλή λειτουργία του λιμένος.

Ο Γενικός Γραμματέας  θα επισκεφθεί  επίσης την Δ.Α. Θεσπρωτίας και το  απόγευμα της ίδιας ημέρας,  τις δομές στα Δολιανά και στην Κόνιτσα.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του Γενικού Γραμματέα, για τον  συντονισμό των δράσεων που αφορούν το μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα.

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.