Επίσκεψη στο Δημαρχείο  Πρέβεζας  πραγματοποίησε   -στο πλαίσιο της  παραμονής της στην  πόλη-  αντιπροσωπεία των  μελών  του  6ου  Πανελληνίου Συνεδρίου   “Κωφοί και Ακούοντες εν  Δράσει”.

Η  αντιπροσωπεία έγινε δεκτή από τον Αντιδήμαρχο  Πρέβεζας Λάζαρο  Πιπιλίδη   και την εντεταλμένη σύμβουλο Ελευθερία Αγγέλη οι οποίοι   καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους  και ευχήθηκαν καλή επιτυχια στις  εργασίες του  Συνεδρίου. Η αντιπροσωπεία   των συνέδρων  ευχαρίστησε  τον  Δήμο για την φιλοξενία   που τους παρείχε  καθώς και την συμβολή  των υπηρεσιών του στην πραγματοποίηση του  Φεστιβάλ .

Από όλους αναδείχτηκε  η ανάγκη ενίσχυσης των στόχων του Δικτύου Κωφών    η ίδρυση του οποίου ξεκίνησε ουσιαστικά από την Πρέβεζα με  στόχο την  προάσπιση των δικαιωμάτων των Κωφών  και   την δρομολόγηση  μιας  αμφίδρομης  επικοινωνίας  με τους ανά την Ελλάδα   “ακούοντες” .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.