Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τις γυναίκες πρόσφυγες και τα παιδιά τους – Παρουσίαση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας της ΓΓΙΦ για τις γυναίκες πρόσφυγες θύματα έμφυλης βίας

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων με την υποστήριξη της Unicef ανακοινώνει την διενέργεια ημερίδας με τίτλο: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τις γυναίκες πρόσφυγες και τα παιδιά τους» -Παρουσίαση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας της ΓΓΙΦ, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου 2018, από 9.30π.μ.-15.00μμ, στα Ιωάννινα στην αίθουσα συνεδρίων του Ξενοδοχείου Du Lac (Κεντρικό Κτίριο), Κ. Παπούλια & Ίκκου, Ιωάννινα.

 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπρόσωποι Φορέων – οργανώσεων που επιθυμούν να παρέμβουν μπορούν να αποστείλουν δήλωση συμμετοχής στην οποία να αναφέρουν το όνομα τους, την ιδιότητα τους και τον Φορέα τους. Σε όλες τις παρεμβάσεις ο μέγιστος χρόνος παρέμβασης θα είναι 7 λεπτά.

Προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε να αποστείλετε την αίτησή σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση vsaini@isotita.gr . &m.torou@isotita.gr έως τις

4-7-2018.

 

Για όποια πληροφορία επικοινωνήστε στο 2131511154 & 2131511129

 

Κατά το τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.