Εντυπωσίασε ο αθλητικός σύλλογος Taekwondo Ευκλέας στην τελετή λήξης του “6ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Κωφοί και Ακούοντες Εν Δράσει”

0

Στην τελετή λήξης του “6ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Κωφοί και Ακούοντες Εν Δράσει” που  πραγματοποιείται αυτό το τριήμερο στο Δήμο Πρέβεζας συμμετείχε χθες Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας, λόγω κακοκαιρίας,  ο αθλητικός σύλλογος Taekwondo Ευκλέας , παρουσιάζοντας τεχνικές του αθλήματος με τριάντα (30) αθλητές μαύρης ζώνης.

Στην επίδειξη των Πολεμικών Τεχνών συμμετείχαν αθλητές από τον Ευκλέα Πρέβεζας-Καναλίου με εκπαιδευτή τον MASTER Σολδάτο Άγγελο κάτοχο 8 dan, τον Ευκλέα Λευκάδας με εκπαιδευτή τον Καββαδία Ευστάθιο κάτοχο 6 dan, τον Ευκλέα Βόνιτσας με εκπαιδευτή τον Βουλιστιώτη Ιωάννη κάτοχο 6 dan, τον Ευκλέα Καναλακίου με εκπαιδευτή τον Δημήτριο Αλεξάνδρου  κάτοχο 3 dan, και από τον ΑΟ Νικηφόρος Πήγασος από τον Πειραιά με την ομάδα των Ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) με εκπαιδευτή τον Κοτρίδη Νικηφόρο κάτοχο 4 dan.

Η επίδειξη ξεκίνησε με την ομάδα των Ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) με εκπαιδευτή τον Κοτρίδη Νικηφόρο κάτοχο 4 dan, που καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό και έδειξαν το μεγαλείο της δύναμης και της ψυχής τους που δεν έχει όρια.

Ο Σύλλογος Ευκλέας συμμετείχε σε αυτό το Φεστιβάλ για να γνωρίσει ο κόσμος μέσω των επιδείξεων την πολεμική τέχνη του Taekwondo αλλά και το πώς μπορούν να την ακολουθήσουν με επιτυχία και άτομα με ειδικές ανάγκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.