Ενημέρωση και προετοιμασία για την δημιουργία Κτηματολογίου σε όλο το εύρος του Δήμου Αρταίων

Τα νέα δεδομένα που θα διαμορφωθούν από το φθινόπωρο μετά και την έναρξη της δημιουργίας του Εθνικού Κτηματολογίου παρουσιάστηκαν στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αρταίων σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρίας, για την δημιουργία Κτηματολογίου σε όλο το εύρος του Δήμου Αρταίων.

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την προετοιμασία που χρειάζεται να γίνει εκ μέρους των ιδιωτών, αλλά και του Δήμου Αρταίων, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα κατά τη συλλογή των δικαιολογητικών και να τηρηθούν τα σχετικά χρονοδιαγράμματα.

Παράλληλα, μέσα στον Αύγουστο θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές συναντήσεις σε όλες τις τοπικές κοινότητες, ώστε να όλοι οι συμπολίτες να ενημερωθούν ενδελεχώς για την διαδικασία.

Τέλος, να σημειωθεί ότι, ο Δήμος Αρταίων συγκροτεί επιτροπή από υπηρεσιακά στελέχη των Διευθύνσεων Πολεοδομίας, Τεχνικών Υπηρεσιών και Οικονομικών υπηρεσιών προκειμένου να αναλάβει τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και την υποβολή των δηλώσεων ιδιοκτησίας για την ακίνητη περιουσία του Δήμου.

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.