Εικόνες ντροπής επικρατούν στο Δημοτικό Στάδιο του Αγίου Θωμά όπου κατά την διεξαγωγή των αγώνων τόσο εχθές που διεξάγονταν αγώνας του Α τοπικού αλλά και σε άλλες αγωνιστικές όπως Παιδικό και Β τοπικό εδώ και καιρό αντικρύζουμε την ίδια εικόνα τόσο γύρω από τον αγωνιστικό χώρο αλλά και μπροστά από τα αποδυτήρια όπου τα μπουκάλια και τα σκουπίδια έχουν δημιουργήσει μικρές χωματερές.

Ο σκουπιδοτενεκές όπου βρίσκεται στο στάδιο είναι καλά κρυμμένος από τα χορτάρια και από τα μπουκάλια που βρίσκονται δίπλα από τα αποδυτήρια ενώ και γύρω από τον αγωνιστικό χώρο αλλά και  πιο πολύ δίπλα από τους πάγκους των ομάδων τα μπουκάλια δίνουν και παίρνουν μεταμορφώνοντας ένα γήπεδο όπου ο προϋπολογισμός του έργου στοίχησε 145.127, 07 ευρώ το 2015 όπως είχε αναφερθεί σε δελτίο τύπου ο Δήμος Πρέβεζας σε μια χωματερή.

Βέβαια να τονίσουμε ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι προσβάσιμος  καθόλη την διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας εφόσον δεν έχει τοποθετηθεί κάποιο είδος περίφραξης και άρα δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες τόσο για τα σωματεία αλλά και για το κοινό που θέλει να εισέρθει στον αγωνιστικό χώρο.

Τόσο τα σωματεία όπου αγωνίζονται στον συγκεκριμένο χώρο αλλά και ο Δήμος Πρέβεζας δεν παίρνουν κάποια μέτρα ώστε να υπάρχει καθαριότητα στο γήπεδο με αποτέλεσμα η κατάσταση να επιδεινώνεται  κάθε φορά που γίνονται προπονήσεις ή αγώνες.

Ας ελπίσουμε ότι τόσο τα σωματεία όσο και ο Δήμος θα κάνουν την πρώτη κίνηση ώστε ο χώρος να καθαριστεί  γιατί όπως λέει και το ρητό «ο Αθλητισμός σημαίνει Πολιτισμός» και αυτό πρέπει να το εφαρμόζουμε όλοι μας τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και εκτός.