Εγκαινιάζεται το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου το Κλειστό Γυμναστήριο Τ9 στους Κωστακιούς

Ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό το Κλειστό Γυμναστήριο Τ9 στους Κωστακιούς Άρτας το ερχόμενο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου. Στην εναρκτήρια ημέρα θα πραγματοποιηθούν αγώνες επίδειξης από αθλήματα σάλας και συγκεκριμένα βόλει, μπάσκετ και χάντμπολ, ενώ θα πραγματοποιηθούν και επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής.

Το Κλειστό Γυμναστήριο Τ9 έχει χωρητικότητα 1200 θέσεων και η ολοκλήρωση της κατασκευής του, που ξεκίνησε από το πρόγραμμα «ΕΛΛΑΔΑ 2004», αποτελούσε έναν από τους βασικούς στόχους της Δημοτικής Αρχής, καθώς θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή. Θα  εξυπηρετεί τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης και του κάμπου της Άρτας και θα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση του υπάρχοντος Κλειστού Γυμναστηρίου, ενώ θα μπορεί να γίνεται και χρήση από πολίτες κατά τις ώρες κοινού.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εγκαινίων έχει ως εξής: 

16:00  Handball Ανδρών Πρωτέας Άρτας –Arta Handball

17:00 Handball Γυναικών Αναγέννηση Άρτας –Πρωτέας Άρτας

18:15 Επίδειξη Ρυθμικής Γυμναστικής ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ

18:30 Τελετή εγκαινίων και βραβεύσεις αθλητών

19:00 Αγώνας Μπάσκετ All Star από Σωματεία της Άρτας Αθλητική Ένωση Δόξα Πύρρος, ΑΚ Πύρρος Αρταίων, Αίας Άρτας, Β.Α.Ο., Γ.Σ. Άνω Πόλη, Φιλοθέη

20:00 Επίδειξη Ρυθμικής Γυμναστικής ΝΗΡΕΑΣ ΝΗΡΙΗΔΕΣ

20:15 Αγώνας Βόλει Ανδρών Αναγέννηση-Άνω Πόλη Άρτας

21:15Αγώνας Βόλει Γυναικών Αναγέννηση –ΦΙΛΙΑ Άρτας

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.