Περιορισμένα ήταν τα διαιτητικά σφάλματα στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος:

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχει πέναλτι στο αλληλοτράβηγμα Τριανταφυλλόπουλου – Μασούντ στο 44΄, ενώ σωστά δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Σελίν στο 60΄. Στο 72΄ έγινε  πέναλτι στον Μπακάκη από τον Σελίν, το οποίο δεν δόθηκε. Ο Ιγκλέσιας έπρεπε να αποβληθεί στο 82΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την αγκωνιά του στον Μασούντ, ενώ σωστά δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Χριστοδολόπουλου στις καθυστερήσεις.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν υπήρξαν εδώ αμφισβητούμενες διαιτητικές αποφάσεις, σε καίριες φάσεις. Σωστά δόθηκε το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Ωστόσο, ο πειθαρχικός έλεγχος των ποδοσφαιριστών ήταν διόλου καλός.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΛΑΜΙΑ

Καλώς δόθηκε το πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καθαρό το πρώτο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, στο 25΄και στο 31΄.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ορθά δεν δόθηκε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Βασιλούδη στον Ενσικουλού.

ΞΑΝΘΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο 35΄ο Μπαξεβανίδης πήρε κίτρινη, ωστόσο, έπρεπε να είχε αποβληθεί σε αυτό το σημείο του αγώνα, ενώ στο γκολ της Κέρκυρας στο 64΄υπαρχει καθαρό οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης που έπρεπε να είχε σταματήσει.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Καθαρό το 1-0 του Απόλλωνα, δεν έγινε πέναλτι από Τσαμπούρη και Ζαραδούκα υπέρ των γηπεδούχων, καλώς ο Θάνος ανακάλεσε την αρχική απόφαση του στο 74΄για την κίτρινη στον Λεονάρντο, καθώς αποδείχθηκε ότι δεν λειτουργούσε η ενδοεπικοινωνία ανάμεσα στους διαιτητές και δέχθηκε την άποψη του τέταρτου.

Το GoSports.gr μετά την συνεργασία με την εφημερίδα Livesport της Δευτέρας  θα φιλοξενεί πλέον κάθε Δευτέρα την αρθρογραφία του κ. Περικλή Βασιλάκη, πρώην διαιτητή FIFA και καθηγητή διαιτησίας ,όπως υπάρχει και στην εφημερίδα, στην οποία ο κ. Βασιλάκης κάνει αναφορά στα αξιοσημείωτα διαιτητικά σφάλματα της αγωνιστικής που πέρασε.

Ευχαριστούμε την εφημερίδα Livesport της Δευτέρας όπου μας παραχώρησε το δικαίωμα αναπαραγωγής του άρθρου του κ. Βασιλάκη.