Σημαντικά σφάλματα από τους διαιτητές στα ματς της 20ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟΚ

Καθαρό οφσάιντ υπάρχει στο 9΄, στο 0-1απο τον Πέλκα, σε φάση που ελέγχεται πολύ καλά από τον βοηθό. Στο 13΄και στο 47΄καλως δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ

Πολλά λάθη στις κίτρινες κάρτες από τον διαιτητή. Στο 6΄ο Βράνιες και στο 17΄ο Τσιγκρίνσκι έπρεπε να πάρουν κίτρινη για φάουλ στον Φορτούνη. Δεν υπάρχει πέναλτι από τον Βράνιες στον Μποτία. Κακώς υποδείχθηκε οφσάιντ ο Μασούντ στο 42΄. Δεν έγιναν πέναλτι στο β μέρος, παρά τις διαμαρτυρίες, ενώ το γκολ του Γιακουμάκη (1-2) είναι «καθαρό», καθώς ο παίκτης της ΑΕΚ μπαίνει δυναμικά στη φάση και δεν κάνει φάουλ στον Μποτία.

ΛΑΜΙΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Καλώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπούντνικ και ορθά δόθηκε σε αυτή τη φάση φάουλ και όχι πέναλτι. Ακατανόητη η κίτρινη στον Παπαδόπουλο, ο οποίος στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα και κακώς δεν αντέδρασε ο διαιτητής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στο 31΄δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, στο 37΄όμως σπρώχτηκε ο Άλτμαν και έπρεπε να καταλογισθεί η εσχάτη των ποινών. Καθαρή η φάση στο 74΄, δεν έγινε πέναλτι σε βάρος του Παναιτωλικού.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΞΑΝΘΗ

Στο 47΄καλως δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Αστέρα. Πολλές υπερβολικές κάρτες.

ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σωστά δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Λάρισας στο 40΄.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεν υπήρξαν αμφισβητούμενες διαιτητικές αποφάσεις.

Το GoSports.gr μετά την συνεργασία με την εφημερίδα Livesport της Δευτέρας  θα φιλοξενεί πλέον κάθε Δευτέρα την αρθρογραφία του κ. Περικλή Βασιλάκη, πρώην διαιτητή FIFA και καθηγητή διαιτησίας ,όπως υπάρχει και στην εφημερίδα, στην οποία ο κ. Βασιλάκης κάνει αναφορά στα αξιοσημείωτα διαιτητικά σφάλματα της αγωνιστικής που πέρασε.

Ευχαριστούμε την εφημερίδα Livesport της Δευτέρας όπου μας παραχώρησε το δικαίωμα αναπαραγωγής του άρθρου του κ. Βασιλάκη.