Σημαντικά ήταν και σε αυτήν την αγωνιστική τα διαιτητικά σφάλματα…

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο 14΄, σωστή η κίτρινη στον Ινσούα στο 22΄, ενώ θα μπορούσε να είχε αποβληθεί για διαμαρτυρία. Ορθή η κίτρινη στον Μάτος στο 38΄, αλλά κακώς δεν είδε κίτρινη ο Μαουρίτσιο στο 42΄και στο 45΄. Καλώς καταλογίσθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και αποβλήθηκε ο Ινσούα στο 66΄, όμως στο 71΄ κακώς δεν αποβλήθηκε ο Μάτος. στο 78΄, έπρεπε να αποβληθεί όχι μόνο ο Μακ αλλά και ο Βιγιαφάνιες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο 20΄δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του Παναιτωλίκου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Στο 52΄ έγινε καθαρό πέναλτι από τον Αντιλέχου στον Γιαννούλη που κακώς δεν δόθηκε.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Άδικη η δεύτερη κίτρινη στον Κοροβέση στο 73΄. Στο 65΄δεν έγινε πέναλτι στον Δημούτσο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΛΑΜΙΑ

Στο χέρι του Ασίγκμπα στο 59΄ έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ.

ΛΑΡΙΣΑ – ΞΑΝΘΗ

Στη φάση του γκολ της ΑΕΛ, φαίνεται ότι μάλλον η μπάλα βρήκε στο χέρι του Περόνε. Το πλάνο είναι πολύ μακρινό και δύσκολο και για αυτό είμαστε επιφυλακτικοί. Αν βρήκε η μπάλα το χέρι του Περόνε , έπρεπε να σταματήσει η φάση εκεί.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ακούσιο χέρι του Μπιντζιμίν στο 18΄, όπως και στο 27΄, χέρι του Τόνσο. Στο 67΄ σωστά δεν μετράει το γκολ του Αστέρα για επιθετικό φάουλ.

Το GoSports.gr μετά την συνεργασία με την εφημερίδα Livesport της Δευτέρας  θα φιλοξενεί πλέον κάθε Δευτέρα την αρθρογραφία του κ. Περικλή Βασιλάκη, πρώην διαιτητή FIFA και καθηγητή διαιτησίας ,όπως υπάρχει και στην εφημερίδα, στην οποία ο κ. Βασιλάκης κάνει αναφορά στα αξιοσημείωτα διαιτητικά σφάλματα της αγωνιστικής που πέρασε.

Ευχαριστούμε την εφημερίδα Livesport της Δευτέρας όπου μας παραχώρησε το δικαίωμα αναπαραγωγής του άρθρου του κ. Βασιλάκη.