Δόξα Δράμα vs Παναιγιάλειος 0-0

Ένα μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα είχαμε σήμερα στην Δράμα, με την Δόξα Δράμας και τον Παναιγιάλειο να μένουν στο 0-0 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της football league. Για τέταρτο σερί ματς οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη, κάτι που αναμένεται να φέρει εξελίξεις στην δραμινή ομάδα.

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη παρουσιάστηκε χωρίς έμπνευση και δημιουργία, ενώ παγιδεύτηκε από το σχηματισμό του Παναιγαιλειου, ο οποίος έκλεισε τους διαδρόμους και επί της ουσίας έβγαλε εκτός αγώνα τον Κουσκουνά. Οι «Μαυραετοί» περιόρισαν την επιθετικότητά τους και απειλούσαν από στατικές φάσεις ή με μακρινά σουτ, χωρίς να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Αθανασίου. Η Δόξα έδειξε το κακό αγωνιστικό της πρόσωπο, αφού παρουσιάστηκε χωρίς φρεσκάδα και ενέργεια.
Οι συνθέσεις

ΔΟΞΑ (Διγκόζης): Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Σπυρόπουλος (74’ Λίτσκας), Πεταυράκης, Κάσες, Γουνδουλάκης (46’ Αρναρέλλης), Ματσούκας (60’ Μαρκόπουλος), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς, Ριζογιάννης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γκουτσίδης): Αθανασίου, Ρέλλας, Στίκας, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Γκούμας, Κασναφέρης, Γκούφας (85’ Γαβριηλίδης), Κόκκορης (56’ Σμίλτος), Σταματής, Σκαρτσίλας (90+2 Ντέμο).

 

Πηγή: proinos-typos.gr

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *