Δηλώσεις Τάσου Αμάραντου και Άγγελου Μπέκα μετά τον αγώνα με τον Απόλλων Πάργας

Δηλώσεις απέστειλε το γραφείο τύπου του Πας Πρέβεζα μετά τον αγώνα με τον Απόλλων Πάργας όπου ο Πας Πρέβεζα επικράτησε με σκορ 1-0 (Δείτε ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα ΕΔΩ).

Δήλωση Τάσου Αμάραντου

Την παρακάτω δήλωση έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πάργας ο γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Πρέβεζα Τάσος Αμάραντος:

“Θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τους παίχτες και τον προπονητή για την προσπάθεια σήμερα της ομάδας, κερδίσαμε μια πολύ δύσκολη και καλή ομάδα, τον Απόλλωνα Πάργας. Μας λείπανε και δύο παίχτες, ο Δημουλιάς και ο Σκαμνέλος, αλλά όλα τα παιδιά δώσανε την ψυχή τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που είναι κοντά μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πυρήνα των οργανωμένων, τους Ιππόκαμπους, που είναι κοντά μας και μας στηρίζουν και εντός έδρας και εκτός έδρας.

Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι θέλουμε περισσότερο κόσμο κοντά μας. Είμαστε μια νέα διοίκηση, έχουμε κάνει μια καινούργια αρχή, έχουμε νέα παιδιά στη διοίκηση που διψούν για αυτό που θέλουν να κάνουν και αυτό που θα θέλαμε είναι να έρθει ο κόσμος ακόμη πιο κοντά μας. Περιμένουμε περισσότερο κόσμο. Εμείς θα κάνουμε οτιδήποτε μπορούμε για να στηρίξουμε την ομάδα, ήδη έχουμε στο πλάνο μας αν βρεθεί κάτι πολύ καλό να ενισχύσουμε την ομάδα τον Δεκέμβριο ώστε να μπούμε στη νέα χρονιά με ακόμη περισσότερα όπλα και να μπορέσουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα εκεί που θέλουμε να πάει ο ΠΑΣ Πρέβεζα, που δεν είναι άλλο από την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Αλλά θέλουμε ο κόσμος να έρθει κοντά μας.

Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο, προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα υγιή, σε υγιείς βάσεις, με σωστή διοίκηση απέναντι και στον κόσμο και στους χορηγούς και στους παίχτες και θέλουμε ο κόσμος να έρθει δίπλα μας. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα έχει ανάγκη τον κόσμο του. Εμείς ξέρουμε ότι ο κόσμος του ΠΑΣ Πρέβεζα ακούει για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, μαθαίνει για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, χαίρεται για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, αλλά αυτό που θέλουμε εμείς είναι να έρθει κοντά μας”.

Δήλωση Άγγελου Μπέκα

Την παρακάτω δήλωση έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πάργας ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Άγγελος Μπέκας:

“Είχαμε απουσίες σήμερα, μας έλειπε και ο Χρήστος ο Σκαμνέλος και ο Κώστας Δημουλιάς στο α’ ημίχρονο, αλλά νομίζω ότι η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή. Δείξαμε ότι το θέλαμε το ματς και θέλαμε να παραμείνουμε πρώτοι. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα, σε όλους τους ποδοσφαιριστές, στους διαιτητές και στην αντίπαλη ομάδα. Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι και νομίζω στα σημεία ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια.

Υπάρχει στο μυαλό μας να κάνουμε δύο με τρεις μεταγραφές στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πρέπει να βρούμε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που θέλουμε να εντάξουμε στην ομάδα και αυτοί που θα έρθουν θα πρέπει να είναι πάρα πολύ καλοί, καλύτεροι από τους ήδη υπάρχοντες. Η ομάδα χρειάζεται κάποιες προσθήκες, ειδικά στο 2ο ημίχρονο έβγαλε μια κούραση η οποία ήταν και φυσιολογική μετά από τόσους αγώνες. Μας απομένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Πλαγιά που είναι πολύ δυνατή έδρα. Θα πρέπει να πάμε κι εκεί, να δείξουμε χαρακτήρα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο και ειδικά τους Ιππόκαμπους. Μας βοήθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και ευελπιστούμε ότι θα έρθει και περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Θέλουμε όλη την Πρέβεζα να αγκαλιάσει την ομάδα γιατί κάνουμε μια προσπάθεια όλοι μαζί και θέλουμε να ξαναδημιουργήσουμε τον ΠΑΣ Πρέβεζα που ονειρευόμαστε όλοι”.

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *