Δηλώσεις Άγγελου Μπέκα και Μάριου Γκίνι

Δηλώσεις απέστειλε το γραφείο τύπου του Πας Πρέβεζα μετά τον αγώνα με τον Α.Ο. Πλαγιάς όπου ο αγώνας έληξε με σκορ 3-1 (Δείτε ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα ΕΔΩ).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα, Άγγελος Μπέκας:

“Θα περιμένουμε να τελειώσει η κανονική διάρκεια με την τελευταία αγωνιστική και μετά θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο σήμερα η αποχή από τις υποχρεώσεις λόγω του Πάσχα. Θα τελειώσει πρώτα το πρωτάθλημα και μετά θα πούμε πολλά. Κρατάμε αυτούς τους τρεις βαθμούς. Χρόνια πολλά. Ευχαριστούμε όσους βρέθηκαν στις εξέδρες. Όλα τα άλλα θα τα πούμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος”.

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Πρέβεζα, Μάριος Γκίνι:

“Ήρθα στην ομάδα στη μέση της σεζόν. Έδωσα ό,τι περισσότερο μπορούσα. Το αν θα πάμε ή όχι μπαράζ δεν είναι στο χέρι μας πλέον. Συνεχίζουμε να κάνουμε από την πλευρά μας ό,τι περισσότερο μπορούμε μήπως τελικά έχουμε μπαράζ. Είχαμε κάποιες ατυχίες, κάποιες κακές στιγμές στα τελευταία ματς που έπαιξαν το ρόλο τους. Είχαμε τραυματισμούς, κάποια ματς μας… στράβωσαν, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε ΠΑΣ Πρέβεζα και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος με ψηλά το κεφάλι”.

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.