Δηλώσεις Άγγελου Μπέκα και Δημήτρη Κατσούλα μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή Αγ. Γεωργίου

Δηλώσεις απέστειλε το γραφείο τύπου του Πας Πρέβεζα μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή Αγ. Γεωργίου όπου ο Πας Πρέβεζα επικράτησε με σκορ 0-2 .

Δήλωση Άγγελου Μπέκα (προπονητής ΠΑΣ Πρέβεζα)

«Είχαμε το ευτύχημα να προηγηθούμε σχετικά νωρίς στο σκορ και αξιοποιήσαμε αυτό το 1-0. Παίξαμε καλύτερα, ηρεμήσαμε. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο πάρα πολύ καλό. Μου άρεσε η ομάδα του Αγίου Γεωργίου. Δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι τώρα. Οι τρεις βαθμοί μετράνε. Να έχουμε υγεία και προχωράμε.

Φυσιολογικό είναι να βελτιωνόμαστε αγώνα με τον αγώνα. Αυτό θέλουμε όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα. Περιμένουμε περισσότερα πράγματα από όλα τα παιδιά και περιμένουμε να είμαστε σε κάθε αγώνα στο 100%».

 

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Πρέβεζα, Δημήτρης Κατσούλας:

«Το αποτέλεσμα κρίθηκε στην κατοχή που είχαμε από το ξεκίνημα. Είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας. Το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι, γιατί κακά τα ψέματα, στοχεύουμε στην άνοδο. Με τη βοήθεια του Θεού και με πάθος σε κάθε αγώνα θα τα καταφέρουμε.

Είναι βέβαια νωρίς ακόμη για να πούμε το οτιδήποτε. Τώρα έχουμε μπροστά μας την Καρυά, που πηγαίνει καλά. Θα είναι ένα μίνι-ντέρμπι. Θα είμαστε λιοντάρια μέσα στο γήπεδο και θα παλέψουμε για να κερδίσουμε».

 

 

Ένα «ευχαριστώ» προς τους φιλάθλους του ΠΑΣ

 

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα ευχαριστεί ολόψυχα τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στον Άγιο Γεώργιο και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας.

Έχουμε επισημάνει από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΣ είναι το «ζωντανό κύτταρο» της μεγάλης «κιτρινόμαυρης οικογένειας».

Ένα «χειροκρότημα» αξίζει και σε αυτούς…

Ομάδα Σύνταξης

To Gosports.gr είναι μια σύγχρονη αθλητική ιστοσελίδα . Με συνεχή ροή αθλητικών ειδήσεων, πλούσιο φωτορεπορτάζ, videos, αποκλειστικές συνεντεύξεις, μεταγραφές, πρόγραμμα αγώνων, live streaming, αφιερώματα και καθημερινό παρασκήνιο παρουσιάζει όσα συμβαίνουν στην Βορειοδυτική Ελλάδα και όχι μόνο, με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.