Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 1/9 και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ Πρέβεζα και την Αναγέννηση Άρτας όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν για δεύτερη φορά επί των φιλοξενουμένων με σκορ 2-0.

Οι δυο ομάδες είχαν ξανά αναμετρηθεί στην Άρτα όπου το σκορ ήταν 1-2 υπέρ του ΠΑΣ (Δείτε ΕΔΩ).

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΣ βρέθηκε από τα πρώτα λεπτά να πιέζει την Αναγέννηση και με τον Ντέτσικα να κάνει το 1-0 ενώ λίγα λεπτά μετά ο Μπόμπορης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 2-0 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να βρουν δίχτυα αλλά με την στρογγυλή θεά να μην τους κάνει το χατίρι και το ματς να λήγει 2-0.

Στο ρόστερ του ΠΑΣ Πρέβεζα είδαμε μια επιστροφή αυτή του Μάριου Τσάλα αλλά και ένα νέο πρόσωπο, τον Βασίλη Νταλιάρδα, να φοράνε και οι δυο τα κιτρινόμαυρα.

Διαιτητής: Αναγνωστάκης

Βοηθοί: Κωνσταντίνου – Γάτσιος

ΠΑΣ Πρέβεζα( Ξανθόπουλος Β. – Δήμας ): ΚΩΤΣΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ, ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΖΙ, ΚΑΖΟΥΚΑΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ, ΓΚΙΝH, ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, ΒΑΛΑΡΗΣ, ΓΚΟΛΑΚΟΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΝΤΑΛΙΑΡΔΑΣ, ΤΣΑΛΑΣ, ΔΗΜΑΣ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Νταλάκας Αναστάσιος): ΜΠΑΚΟΛΑΣ, ΧΕΜΠΕΓΙΑ, ΚΡΑΜΠΗΣ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΓΚΟΝΤΖΙΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΠΑΠΑΚΙΤΣΙΟΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΑΡΤΖΩΝΗΣ, ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΕΞΑΡΧΟΣ Μ., ΕΞΑΡΧΟΣ Γ., ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β., ΘΕΟΔΩΡΟΥ Γ., ΡΙΧΟΣ, ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΑΝΟΔΗΜΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ, ΓΑΛΑΝΟΣ.

[Best_Wordpress_Gallery id=”716″ gal_title=”ΠΑΣ Πρέβεζα vs Αναγέννηση Άρτας (Φιλικό 2018)”]