Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
spot_img

Δεν συγχώρησε τα (δύο) λάθη των αντιπάλων η ποιοτική Κροατία.

Η Κροατία… ξεδίπλωσε τη γκέλα-δώρο της Αργεντινής και επικρατώντας εύκολα 2-0 της Νιγηρίας, τέθηκε επικεφαλής του τέταρτου ομίλου του Μουντιάλ.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, η «χρβάτσκα» δεν θάμπωσε με την εμφάνισή της, αλλά… τιμώρησε τα λάθη των Αφρικανών. Στο 32’ προηγήθηκε χάρη σε αυτογκόλ του Ετόμπο και στο 71’ ο Μόντριτς… καθάρισε τη μπουγάδα με εκτέλεση πέναλτι, μετά από «χαζή» παράβαση του Ενκόνγκ που αγκάλιασε (κυριολεκτικά) τον Μάντζουκιτς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Κροατία (4-2-3-1): Σούμπασιτς – Βρσάλικο, Στρίνιτς, Λόβρεν, Βίντα – Ράκιτιτς, Μόντριτς – Ρέμπιτς (79’ Κόβατσιτς), Κράμαριτς (60’ Μπρόζοβιτς), Περίσιτς – Μάντζουκιτς (85’ Πιάτσα)

Νιγηρία (4-2-3-1): Ουζόχο – Σέχου, Τρουστ Εκόνγκ, Μπαλογκάν, Ιντόβου – Εντιντί, Ετέμπο – Όμπι Μίκελ (88’ Νουάνκο), Ιβόμπι (62’ Μούσα), Μόουζες – Ιγκάλο (73’ Ιεανάτσο)

 

Πηγή: sport-fm.gr

Related news

Βασίλης Κούρκουλας
Βασίλης Κούρκουλαςhttps://gosports.gr
Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.