Δελτίο καιρού για σήμερα Σάββατο 02/12/17

Το Σαββάτο 2 Δεκεμβρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις με βροχές, τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα βόρεια και δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, και από το πρωί σε όλη τη χώρα. Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρότερα στα δυτικά ηπειρωτικά, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη. και στην Ανατολική Στερεά. Έως και το πρωί, αλλά και προς το τέλος της ημέρας η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Χιονοπτώσεις ή χιονόνερο αναμένονται στα ορεινά ηπειρωτικά της βορειοδυτικής χώρας.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 11 έως 21, με εξαίρεση την Ήπειρο όπου η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 17, στα νησιά του Αιγαίου από 16 έως 19, και στην Κρήτη από 18 έως 22.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ, με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές κατά περιόδους, οι οποίες το απόγευμα στα βόρεια και δυτικά του νομού θα είναι ισχυρότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι κατά 1 έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 17 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως από το απόγευμα θα γίνουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα προς το τέλος της ημέρας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 19 βαθμούς.

 

Πηγή: meteo.gr

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.