Γ.Σ. Άρτας: Ούτε μία ούτε δύο, αλλά πέντε (5) αθλήτριες μας που  ήταν φέτος στην Γ΄ Λυκείου καταφέρανε να περάσουν σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της ομάδος: 

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά πέντε (5) αθλήτριες μας που  ήταν φέτος στην Γ΄ Λυκείου καταφέρανε να περάσουν σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι Αθλητισμός και Εκπαίδευση ταυτίζονται, αρκεί να έχεις προγραμματισμό και οργάνωση. Και αυτό βέβαια είναι μεγάλη επιτυχία των προπονητών μας, Γιάννη Σταμούλη-Αποστόλη Πορτοβάρα που από τα πρώτα τους χρόνια που ασχοληθήκανε με το Βόλεϊ, τους εμφυσήσανε την νοοτροπία “πρώτα το διάβασμα και μετέπειτα το Βόλεϊ”.
Νεφέλη Σωτηρίου (Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκη), Ιωάννα Δημοθεόδωρου (Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Κομοτηνή),  Ελπινίκη Σωτηρίου (Μαθηματικό Πατρών), Αλεξάνδρα Δημοθεόδωρου (Διοίκηση Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλονίκης), Φωτεινή Ρίζου (Διοίκηση Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων Αγρίνιο) δώσανε την μάχη τους, πετύχανε και,  εμείς το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι Καλή σταδιοδρομία πλέον στη ζωή τους.
Συμμετέχουμε στην χαρά των παιδιών και ευχόμαστε πλέον καλή φοιτητική ζωή και επαγγελματική σταδιοδρομία.

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.