Γ. Πασχοδήμας: Το μυστικό των όσων έχουμε καταφέρει είναι η σκληρή  δουλειά χωρίς εκπτώσεις και η σωστή οργάνωση.

Δηλώσεις μετά το τέλος του προπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και την ήττα της ομάδας του έκανε ο προπονητής της Ένωσης Πάργας, Γιώργος Πασχοδήμας, ο οποίος υποστήριξε:

« Είναι ένας τίτλος που τον θέλουμε πολλά χρόνια. Προσπαθούμε να πάρουμε ένα τίτλο για την ομάδα μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι βρισκόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο τουλάχιστον εδώ στο Νομό μας. Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε από την αρχή της χρονιάς εδώ με τα παιδιά να φτάσουμε στο final four. Καταφέραμε να φτάσουμε ένα βήμα παραπάνω να φτάσουμε στον τελικό και εκεί πάντα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Ένωσης Πρέβεζας που τα τελευταία χρόνια συναντιόμαστε και έχουμε γίνει el clasico για το Νομό. Εμείς προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.  Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, είμαι απογοητευμένος από την προσπάθεια που κάναμε, δεν ήταν αυτή που πίστευα εγώ ότι μπορούσαμε και δεν φτάσαμε σήμερα στο πικ της απόδοσής μας. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς τους δημοσιογράφους που όλη την χρονιά ήσαστε κοντά μας, είναι πολύ σημαντικό να προβάλλεται το ποδόσφαιρο από τα τοπικά μέσα επικοινωνίας. Θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά γιατί πάντα τα σχόλια σας για την ομάδα μου ήταν πάρα πολύ θετικά και αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον από την μεριά του τύπου αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνουμε. Είναι για εμάς ένα κίνητρο για να συνεχίσουμε να την κάνουμε αυτή την προσπάθεια.

Το μυστικό των όσων έχουμε καταφέρει είναι η σκληρή  δουλειά χωρίς εκπτώσεις και η σωστή οργάνωση. Από κει και πέρα χρειάζεται και πολύ μεράκι από την πλευρά των προπονητών αλλά και των ανθρώπων που είναι πίσω από την ομάδα γιατί είμαστε ερασιτέχνες και βεβαίως οι γονείς επίσης είναι η κινητήριος δύναμη που βάζουν τα χρήματά τους για να μπορούν τα παιδιά να συμμετέχουν σε αυτού του είδους τα πρωταθλήματα. Αιμοδότης αυτής της προσπάθειας της δικής μας είναι οι γονείς και μόνο οι γονείς γι’ αυτό και θα ήθελα και δημόσια να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ακαδημία της Ένωσης Πάργας και σε μένα προσωπικά που έχω την ευθύνη για τον σχεδιασμό και την οργάνωση της ομάδας.».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.