Η εταιρεία Preveza Real Estate, που εδρεύει στο κέντρο της Πρέβεζας (Λ. Ειρήνης 2), δραστηριοποιείται στον τομέα του REAL ESTATE ευρύτερα στην Ήπειρο. Το κτηματομεσιτικό γραφείο καλύπτει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις στις υπηρεσίες ακινήτων, στις αγορές, στις πωλήσεις, ενοικιάσεις και εκτιμήσεις. Σε θέματα προβολής και προώθησης ακίνητης περιουσίας, συμβουλές και εργασίες έκδοσης δανείου, ασφαλιστικές και φοροτεχνικές συμβουλές.

Στόχος της εταιρείας είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου κτηματομεσιτικών υπηρεσιών απλά, γρήγορα και έχοντας πάντα ως αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των πελατών της. Η συνέπεια, η οργάνωση και ο επαγγελματισμός της εταιρείας  εγγυώνται για μία πετυχημένη πρόταση συνεργασίας.

Το γραφείο μας  επίσης παρέχει λύσεις προκειμένου να διασφαλιστεί το μέλλον σας και να απολαμβάνετε ήσυχα την κάθε ημέρα. Συζητάμε και σχεδιάζουμε μαζί το δικό σας ασφαλιστικό πρόγραμμα. Ατομική ασφάλεια ζωής, ασφάλειες αυτοκινήτων, ασφάλιση σκαφών, ασφάλεια πυρός και σεισμού, αστική ευθύνη ζωής και νοσοκομειακή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Preveza Real Estate ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 2 48100, ΠΡΕΒΕΖΑ

Τηλ. : (+30) 6940853290

Tηλ. : (+30) 2682021027, (+30) 2682021018

info@prevezarealestate.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.