Καλύτερος ο Μακεδονικός Φούφας μέσα στον Σκουφά, αφού είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού αλλά δε κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα που θα του έδινε και τη νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ματς δε διεκδίκησε ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας, περιορίστηκε στο χώρο του κέντρου, με δυνατές μονομαχίες και τους τερματοφύλακες να μη χρειάζεται να επέμβουν πολλές φορές.
Στο πρώτο τέταρτο δύο κόρνερ του Σκουφά πέρασαν ανεκμετάλλευτα, ενώ μέχρι το ημίωρο, οι μόνες αξιόλογες στιγμές, ήταν δύο σουτ των Χαραλαμπίδη και Ματούλα, των φιλοξενούμενων, που έφυγαν άουτ.

Στο 35ο λεπτό, ο Παρράς έκανε ωραία ενέργεια και βρήκε τον Νταλάκα, που με τη σειρά του εξαπέλυσε το σουτ εκτός περιοχής, όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι απείλησαν  με τον Παπαδόπουλο να διώχνει κεφαλιά σε πρώτο χρόνο  και τους αμυντικούς στη συνέχεια να απομακρύνουν και στη συνέχεια με τον Νταλάκα  και τον  Χρηστογιάννη.
Οι  φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα και  προσπάθησαν  να πιέσουν στα τελευταία λεπτά του αγώνα, χωρίς αποτέλεσμα, με τη λευκή ισοπαλία να παραμένει.

Διαιτητής : Ρούσσος-Μπεκερτζής  Γιώργος

Βοηθοί : Φραγκούλης Παύλος, Τσόγκας  Άγγελος

Σκουφάς Κομποτίου (Μαγκάκης) : Παπαχρήστος, Καλπακούλας, Χρηστογιάννης, Σχισμένος, Πέτσας, Βερλέκης, Παππάς, Ασπροποταμίτης, Σταμούλης (68′ Παπαγιάννης), Νταλάκας (85′ Τάσσος), Παρράς (68′ Τσίρος)

Μακεδονικός Φούφα (Κερλίδης) : Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος, Χαραλαμπίδης (76′ Κεσκιλίδης), Πιρίτσαους, Τζουβάρας, Ασλαμπάλογλου, Τσιότσος,  Δούφας  (15′ Τσικόπουλος), Gelossani (65′ Κοπατσάρης), Τοπάλης, Ματούλας.

Πηγή: matiesstasport.blogspot.gr