Γερό “ψαλίδι” στα τηλεοπτικά έσοδα της Football League!

Ψαλιδισμένα θα είναι τελικά τα έσοδα των ΠΑΕ της Football League, καθώς όπως γίνεται γνωστό αντί για 3,6 εκατομμύρια ευρώ από την ΕΡΤ οι ομάδες θα μοιραστούν ακριβώς τα μισά…

Συγκεκριμένα, το ποσό που θα διανεμηθεί στις ομάδες ανέρχεται στο 1,8 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία οι 800.000 ευρώ θα είναι μετρητά και το 1 εκατομμύριο διαφημιστικός χρόνος!

Το πιο σημαντικό ωστόσο και σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, είναι πως οι ομάδες καθίστανται υπεύθυνες να καλύψουν την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων τους!

Ως εκ τούτου τα έσοδα για τις ομάδες δείχνουν ότι θα είναι ιδιαιτέρως πενιχρά και σίγουρα όχι στα επίπεδα που είχε ακουστεί, των 200.000 ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και αυτά τα λίγα που θα λάβουν οι ΠΑΕ ως έσοδα, θα πρέπει οι ίδιες να καλύψουν την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων τους. Εν ολίγοις θα πρέπει να στήσουν όλο το φάσμα της μετάδοσης στο ή στα παιχνίδια που θα αποφασιστεί να μεταδοθούν απευθείας κατά τη διάρκεια της σεζόν!

Πηγή: Athlitiko

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.