Α ΕΣΚΑΒΔΕ: Τα νέα του ρόστερ του Α.Ο Βόνιτσας

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή της ομάδας του Α.Ο Βόνιτσας κ. Νεκτάριο Βαβέτση πληροφορηθήκαμε για τις νέες αφίξεις στην ομάδα, τους τραυματισμούς και την αγωνιστική κατάσταση των παιχτών.

Στην ομάδα ενσωματώθηκε το νέο απόκτημα της ομάδας Παναγιώτης Τσατάλας . Η ομάδα όμως ταλαιπωρείται από πολλούς τραυματισμούς. Ο Γιάννης Καραμπάς ξεκινάει αποκατάσταση ώστε να είναι έτοιμος την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ ο Αποστόλης Περλής ξεκινάει και αυτός προπόνηση. Ο Γιάννης Παπαγιάννης θα μπει από βδομάδα για αποκατάσταση και λίγο τρέξιμο.

Δύο νέοι τραυματισμοί προβληματίζουν τον προπονητή κ. Βαβέτση αφού ο Κώστας Βασιλάκος έχει κάταγμα στον αντίχειρα ενώ ο Βαλάντης Γάκης ταλαιπωρείται από θλάση και μάλλον θα χάσει την 1η αγωνιστική.

Μέχρι στιγμής ο νέος προπονητής της ομάδας Νεκτάριος Βαβέτσης έχει στη διάθεση του τους Γεωργούλα Κώστα, Λουκά Θειακό, Καραμπά Γιάννη, Βαβέτσης Δημήτρης, Σολδάτο Γιώργο, Τζεφριό Στάθη, Βασιλειάδη Αλέξανδρο, Παπαγιάννη Γιάννη, Βασιλάκο Κώστα, Περλή Αποστόλη, Γάκης Βαλάντης, Παναγιώτης Τσατάλας .

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *