Βράβευσαν την Τζίνα Λαμπρούση οι φίλοι του Ολυμπιακού στην Πρέβεζα

Σήμερα, Σάββατο 01-09-2018 και ώρα 21:00 στο κατάστημα FREE TIME CAFE, οι φίλοι του Ολυμπιακού στην Πρέβεζα τίμησαν την Πρεβεζάνα στην καταγωγή Γεωργία Λαμπρούση, ή Τζίνα όπως προτιμά να την αποκαλούν, διεθνή παίκτρια του Ολυμπιακού και Πρωταθλήτρια Ευρώπης με τα χρώματα της ομάδας του Ολυμπιακού.

Με τον Ολυμπιακό η Τζίνα Λαμπρούση από τη μεταγραφή της μέχρι το 2018 έχει κατακτήσει όλους τους εγχώριους τίτλους πετυχαίνοντας πέντε ντάμπλ, το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Θριάβου (Τσάλεντζ Κάπ) το 2017 αλλά κυρίως το χρυσό μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση το 2018, ως μια από τις βασικές κεντρικές μαζί με την Κατερίνα Γιώτα στην μεγάλη αυτή επιτυχία των ερυθρολεύκων.

Οι φίλοι λοιπόν του Ολυμπιακού στην Πρέβεζα της έδωσαν σήμερα μια τιμητική πλακέτα για την προσφορά της στην ομάδα γιατί έχουν μάθει να αγαπάνε και να τιμάνε τους αθλητές που μας κάνουν περήφανους.

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.