Βασιλειάδης για Football League: Μέχρι 30/9 η έναρξη!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού άφησε αιχμές για τον Λεωνίδα Λεουτσάκο κι εξέφρασε πίστη για επίλυση των προβλημάτων της Football League.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης βρέθηκε την Τετάρτη μεσημέρι στο Αίγιο για την προβολή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων και στο περιθώριο της εκδήλωσης, μιλώντας στον «Κόσμο της Πάτρας» για το πρωτάθλημα της Football League, αφού άφησε αιχμές και πάλι για τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδα Λεουτσάκο για τον τρόπο που χειρίζεται τα σοβαρά θέματα της κατηγορίας, τόνισε: «Θεωρώ ότι θα βρεθεί λύση για όλα τα θέματα και στην Football league. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα έχουμε οριστικοποιήσει με την ΕΡΤ όλα τα θέματα που αφορούν την κατηγορία. Είμαστε σε μια νέα διαπραγμάτευση αυτές τις ημέρες ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και για την Football league».

Και ερωτηθείς αν βλέπει καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος και πότε υπολογίζει ότι θα ξεκινήσει απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος. Αν προκύψει πιστεύω ότι θα είναι μόνο για μια εβδομάδα και το αργότερο στις 30 Σεπτεμβρίου θα έχουμε έναρξη και στο πρωτάθλημα της Football league».

Πηγή: mikriliga.com

 

 

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.