Βασίλης Ξανθόπουλος: “Είμαι υποχρεωμένος σε αυτή την ομάδα”

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Βασίλης Ξανθόπουλος:

“Είμαι υποχρεωμένος σε αυτή την ομάδα. Το έχω πει πολλές φορές. Έχει συνδυαστεί με επιτυχίες το προηγούμενο πέρασμά μου και φιλοδοξία μου είναι να επαναλάβουμε αυτή την επιτυχία και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον κ. Μπόκια, όλο το Δ.Σ. και ιδιαιτέρως τον κ. Καλλίνικο, ο οποίος ήρθε σε επαφή μαζί μου για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους και ιδιαίτερα το σύνδεσμο “Ιππόκαμποι” που είναι και σήμερα στο πλευρό μας. Εγώ βέβαια ξέρω την παρουσία τους εδώ και χρόνια.

Από εκεί και πέρα είναι ένα ζήτημα ότι κάποια παιδιά λόγω δουλειάς δε μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της ομάδας. Άλλοι λόγω εργασιών, άλλοι λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Θα δούμε στην πορεία πως θα βελτιωθεί η κατάσταση.

Υπάρχει ακόμη ένα θέμα με τους »μικρούς». Ο Τσάλας δεν ήρθε στην προπόνηση. Να δούμε πως θα καλύψουμε τις θέσεις αυτές. Πρέπει να έχουμε δύο τέτοια παιδιά που θα προσφέρουν.

Θα δούμε αν θα κάνουμε και μία προσθήκη ακόμη. Με έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα παίζει σε πολλές θέσεις. Μέχρι την 17η ημέρα θα προγραμματίσουμε το πρώτο φιλικό παιχνίδι. Κάποια στιγμή θα κάνουμε και διπλές προπονήσεις”.

Το Γραφείο τύπου της ομάδος

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.