Βασίλης Ξανθόπουλος: “Έχουμε τις επόμενες ημέρες τον αγώνα με το Λούρο και οι πανηγυρισμοί και τα χειροκροτήματα σταματούν εδώ”

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Βασίλης Ξανθόπουλος:

Είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι σαν ομάδα και οι παίκτες ανταποκρίνονται και στους αγώνες και στη φιλοσοφία του πρωταθλητισμού. Ο πρωταθλητισμός έχει άλλη φιλοσοφία, δεν είναι πάμε να παίξουμε και όπου καταλήξουμε. Έχουμε καλό σύνολο. Είναι καλά παιδιά και καλοί χαρακτήρες οι παίκτες. Το απολαμβάνουμε το 5 στα 5. Μπήκαμε με λίγο άγχος στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχαμε την ηρεμία που χρειαζόμασταν. Παίζαμε ένα ντέρμπι εκτός έδρας με μία ομάδα πάρα πολύ καλή. Με έμπειρους παίκτες. Αυτό έπαιξε σίγουρα ένα ρόλο στην ψυχολογία μας.

Έγιναν αρκετές μπαλιές από τους αντιπάλους μας από την άμυνα. Μόνο έτσι πιστεύω θα κινδυνεύαμε. Να συγχαρώ τα παιδιά. Έχουμε τις επόμενες ημέρες τον αγώνα με το Λούρο και οι πανηγυρισμοί και τα χειροκροτήματα σταματούν εδώ. Κοιτάζουμε το επόμενο ματς.

Ευχαριστώ τους Ιππόκαμπους, τον κόσμο το φίλαθλο που μας συμπαραστέκεται πολύ. Το σκηνικό αυτή τη στιγμή στην Πρέβεζα είναι πάρα πολύ καλό. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και δουλεύουμε απερίσπαστοι. Επιστρέφουν και άλλα παιδιά στην ομάδα. Θα έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Το μέλλον ανήκει σε εμάς. Χαμηλά το κεφάλι και κοιτάζουμε μπροστά”.

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.