Βέρμπης:” Στόχος ξεκάθαρα η άνοδος. Το χρωστάμε στον εαυτό μας και στον κόσμο που μας στηρίζει”

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής και ποδοσφαιριστής του Α.Ο Μύτικα Κώστας Βέρμπης στην Αλεξάνδρα Ζιώγα και το Gosports.gr μετά την χθεσινή νίκη της ομάδας του με αντίπαλο τον Αετό Αγιάς για  την πρώτη αγωνιστική της Α Φάσης των play-off της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Δείτε ΕΔΩ.

Ο Βέρμπης μας μίλησε για το χθεσινό ματς, τη συνέχεια στα Play offs, το στόχο της ομάδας αλλά και για το αν θα μπορέσει τελικά η ομάδα, αν τελικά ανέβει, να ανταπεξέλθει στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας.

«Κάναμε μια πολύ καλή και πειθαρχημένη εμφάνιση. Δώσαμε ότι μπορέσαμε και πιστεύω φάνηκε στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό. Το πείσμα και η θέληση των παιδιών να κάνουν ότι καλύτερο για την ομάδα είναι πραγματικό συγκινητικό. Έχουμε ακόμα ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς για την πρώτη φάση και πρέπει να συγκεντρωθούμε και να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας.

Στόχος είναι ξεκάθαρα η άνοδος. Είναι κάτι που το χρωστάμε στον εαυτό μας και στον κόσμο που μας πιστεύει και μας στηρίζει.

Αν πάνε όλα καλά και η ομάδα επιστρέψει στο πρωτάθλημα της A ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, τότε σίγουρα εκτός από τον κορμό της ομάδας, μπορούν να γίνουν και κάποιες προσθήκες ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι οι παίχτες που διαθέτει αυτή η ομάδα φέτος θα μπορούσαν να σταθούν ατομικά ο καθένας τους στην Α με αξιοπρέπεια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ  τον πρόεδρο κ. Γιάννη Ντίτσο αλλά και τον κ. Χρήστο Ντίτσο που είναι στη διοίκηση για τη στήριξή τους τόσο στο πρόσωπό μου όσο και σε όλη την ομάδα.»

 

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.