Βάζει τα πράγματα στην θέση τους ο Κώστας Σδράκας

 

Είμαι υποχρεωμένος για την σωστή ειδησεογραφία και τοποθέτηση των γεγονότων και επειδή αρχίζουν να κυκλοφορούν δελτία τύπου γεμάτα ανακρίβειες, πρέπει να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους.

Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση της διοίκησης του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ότι αναγκάστηκε να διακόψει την συνεργασία μας, δηλαδή με “απέλυσε” και δεν παραιτήθηκα. Ευτυχώς που στα δημοσιογραφικά ηλεκτρονικά μέσα (sites) υπάρχει χρονική σειρά η οποία δεν αμφισβητείται από κανέναν. Αν ανατρέξει λοιπόν κάποιος στη κυριακάτικη ειδησεογραφία (και στα site των Ιωαννίνων) θα διαπιστώσει ότι από την Κυριακή ήδη έχω ανακοινώσει επίσημα την παραίτηση μου. Να σημειώσω ότι οι περισσότεροι αθλητές της ομάδας αλλά και ο σημαντικός παράγοντας της ομάδας Βαγγέλης Παπαγγέλης είχαν ενημερωθεί από εμένα προσωπικά για την πρόθεσή μου να παραιτηθώ.

Θα ήθελα για τελευταία φορά να ενημερώσω τους αγνούς φίλους του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ότι την επόμενη κιόλας μέρα μετά την λήξη του περσινού πρωταθλήματος είχα ήδη αναλύσει και παραδώσει την έκθεση μου στην διοίκηση της ομάδας για την πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Αναλυτικά είχα εισηγηθεί την παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας (9 αθλητές) και την απόκτηση 3 αθλητών στις θέσεις 1,2 και 3 και συγκεκριμένα τα 2 ονόματα ήταν γνωστά και ήδη η διοίκηση είχε προχωρήσει σε επαφές μαζί τους. Εννοώ τους αθλητές Γεωργίου και Θέο. Ειδικά ο τελευταίος επισκέφθηκε την πόλη των Ιωαννίνων και είχε επαφές με τον πρόεδρο κ. Μάτζιο οι οποίες τελικά δεν ευδοκίμησαν. Με έκπληξη όμως διαπίστωσα τις συνεχιζόμενες κωλυσιεργίες του προέδρου και στις ανανεώσεις των περσινών αθλητών της ομάδας (παρόλο τις ανακοινώσεις). Έτσι λοιπόν σεβόμενος το άθλημα, την ομάδα του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και τους ανθρώπους που ασχολούνται με την ομάδα, αποφάσισα να παραιτηθώ και να δώσω το έναυσμα της αφύπνισης σε μερικούς διοικούντες της ομάδας.

Εύχομαι η παραίτηση μου να δώσει την ευκαιρία σε αυτούς να σκέφτονται πιο ώριμα και να κάνουν πράξεις τα λόγια και τις υποσχέσεις. Εξάλλου το όνομά σου στο χώρο του μπάσκετ το χτίζεις με τα χρόνια και όχι ευκαιριακά με αναλαμπές και παροδικές επιτυχίες.

 

 

Με εκτίμηση

Κώστας Σδράκας

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.