Αφιέρωμα του CIAO Magazine στον Α.Ο Ερμή Καναλίου

Στο περιοδικό CIAO Magazine φιλοξενήθηκε χθες 7 Νοεμβρίου 2017 στο ένθετο Travel Πρέβεζα αφιέρωμα που αναφέρεται στον Α.Ο Ερμή Καναλίου.

Το άρθρο αναφέρει: << Η ποδοσφαιρική ομάδα ιδρύθηκε το 1979 και σήμερα αγωνίζεται με επιτυχία στο Α Τοπικό της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας. Φέτος, γίνεται μια προσπάθεια ανανέωσης προκειμένου  η ομάδα να ανέβει στη Γ Εθνική. Ο καινούργιος πρόεδρος της ομάδας Ιωάννης Μουκάνος, ο οποίος είναι ένας νέος άνθρωπος, μαζί με το καινούργιο Δ.Σ. , που αποτελείται επίσης και αυτό από νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, είναι σταθεροί υποστηρικτές στην αναδιοργάνωση του Α.Ο Ερμή Καναλίου. Στα πλαίσια της νέας φιλοσοφίας της ομάδας, δημιούργησαν ακαδημίες ποδοσφαίρου με πολλά παιδάκια, ενώ προπονητής της είναι ο καταξιωμένος Δημήτρης Θώδης(έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Θες/κης, Αναγέννηση Άρτας , Εθνική Ελλάδος).

Στο άρθρο φιλοξενείται και φωτογραφικό υλικό από τους φετινούς αγώνες της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας από τον φωτογραφικό φακό του Βασίλη Κούρκουλα από το Gosports.gr.

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *