Από την Πρέβεζα έγινε η εκκίνηση του 47ου Διεθνούς Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2018

Από την Πρέβεζα έγινε σήμερα Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου η εκκίνηση του 47ου Διεθνούς Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2018 που θα πραγματοποιηθεί στην Ήπειρο, από την ΦΙΛΠΑ, την μεγαλύτερη και παλαιότερη λέσχη κλασσικού αυτοκινήτου και το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 16 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα η εκκίνηση του Ράλι με τα πιστοποιημένα ιστορικά αυτοκίνητα- που κάποια βρίσκονται από χθες στην πόλη μας- έγινε σήμερα στις 3.30 το μεσημέρι, από την παραλία της Πρέβεζας μπροστά από τα δικαστήρια και θα ακολουθηθεί η διαδρομή οδός Σπηλιάδου , Βαθύ, Λ.Ιωαννίνων για να καταλήξει στην συνέχεια στα Ιωάννινα, πρώτη μέρα της διαδρομής.

Τα ιστορικά αυτοκίνητα βρίσκονταν από τις 2.30 το μεσημέρι της στο χώρο της εκκίνησης με πολλούς να τα θαυμάζουν και να φωτογραφίζονται μαζί τους.Σαράντα πέντε πιστοποιημένα αυτοκίνητα λαμβάνουν μέρος στο ράλλυ, καθώς και δύο “Young timers” εκτός συναγωνισμού.

Η εκδήλωση τελείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και έχει πολλούς Χορηγούς και Υποστηρικτές όπως τους Δήμους Πρέβεζας και Ιωαννίνων, το Επιμελητήριο της Πρέβεζας και μεγάλες επιχειρήσεις της Ηπείρου.

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.