Αποχώρησε ο Σωτήρης Στράτος – Συζήτηση με Γεωργαλή για το τιμόνι του Πας Παλιάμπελα

Ο προπονητής της ομάδας του Πας Παλιάμπελα αποχώρησε από το τιμόνι της ομάδας και όπως ανακοίνωσε ο ίδιος οι λόγοι είναι επαγγελματικοί.

Ο Σωτήρης Στράτος ανέλαβε πέρυσι τον Πας Παλιάμπελα και κατάφερε να  φέρει το σωματείο ξανά στο παρασκήνιο αλλά και από τους μείον βαθμούς που είχε να κάνει μια καλή πορεία με τις δυνατότητες που είχε ενώ πήρε και το βραβείο ήθους της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ως την ομάδα που κατά την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς 2016-2017 δεν δέχτηκε κόκκινη κάρτα αλλά και στους αγώνες έδειξε ήθος στους αντιπάλους χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή την στιγμή το Δ.Σ. της ομάδας από πληροφορίες του GoSports.gr βρίσκεται σε συζητήσεις  με τον Γεωργαλή Αποστόλη (Αλμπέρτο) και στις επόμενες ημέρες  θα δούμε αν θα είναι στο τιμόνι του Πας Παλιάμπελα για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018.

Δείτε την ανακοίνωση του κ. Στράτου:

“Για επαγγελματικούς λόγους θα πρέπει να αποχωρήσω από τον ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ. Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες κ την ηγεσία για την υπέροχη χρονιά που περάσαμε μαζί κ τους ευχαριστώ για την προσπάθεια που κάναμε να υπάρξει ξανά η ομάδα στα γήπεδα.”

Ομάδα Σύνταξης

To Gosports.gr είναι μια σύγχρονη αθλητική ιστοσελίδα . Με συνεχή ροή αθλητικών ειδήσεων, πλούσιο φωτορεπορτάζ, videos, αποκλειστικές συνεντεύξεις, μεταγραφές, πρόγραμμα αγώνων, live streaming, αφιερώματα και καθημερινό παρασκήνιο παρουσιάζει όσα συμβαίνουν στην Βορειοδυτική Ελλάδα και όχι μόνο, με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.