Αποχαιρέτησαν τον Καραϊσκάκη Κουσίδης – Νικολόπουλος – Θεολόγου

 

Αναλυτικά, τα όσα έγραψαν:

Νίκος Κουσίδης (αριστερά)
Όλα τα όμορφα κάποια στιγμή τελειώνουν και θα ήθελα να ευχαριστήσω το Καραϊσκάκη και τους ανθρώπους που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή αρχικά όλους τους συμπαίκτες μου και στην συνέχεια τον κύριο Οδυσσέα Δράκο που μακάρι να μην φύγει από το ποδόσφαιρο. Γιατί έχει να προσφέρει πολλά και όλοι οι αρτινοί να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που κάνει αυτός ο άνθρωπος γιατί αγαπά τον τόπο του και την ομάδα! Τον κύριο Σάκη Νάκη που μου φέρθηκε σαν παιδί του! Τον Άρη Δράκο, Φώτη Βασιλάκη και Κώστα Κορομηλιά που ήταν πάντα εκεί για την ομάδα και σε ότι χρειαστούμε! Και θέλω να πω και ένα τελευταίο ευχαριστώ στον άνθρωπο για όλες τς δουλειά τον Κυρ Θανάση (Κοντονίκας)!!! Μόνο χαρές θα έχω να θυμάμαι από αυτή την ομάδα

Ορέστης Νικολόπουλος (δεξιά)
Θα ήθελα να ανακοινώσω την μη συνέχιση της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου για τις πολύ ωραίες στιγμές καθώς και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο πρόσωπο μου ιδιαίτερα τον κύριο Οδυσσέα Δράκο που είναι ένας απ’ τους ανθρώπους που σπανίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τελευταίο και καλύτερο αφήνω τον κόσμο που ήταν δίπλα στην ομάδα και σε μένα απ την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή.
Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εις το επανιδείν.

Παντελής Θεολόγου
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΡΤΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΑΚΗ (Sakis Nakis)!

Πηγή: artagoal.gr

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.