Αναλυτικά, τα όσα έγραψαν:

Νίκος Κουσίδης (αριστερά)
Όλα τα όμορφα κάποια στιγμή τελειώνουν και θα ήθελα να ευχαριστήσω το Καραϊσκάκη και τους ανθρώπους που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή αρχικά όλους τους συμπαίκτες μου και στην συνέχεια τον κύριο Οδυσσέα Δράκο που μακάρι να μην φύγει από το ποδόσφαιρο. Γιατί έχει να προσφέρει πολλά και όλοι οι αρτινοί να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που κάνει αυτός ο άνθρωπος γιατί αγαπά τον τόπο του και την ομάδα! Τον κύριο Σάκη Νάκη που μου φέρθηκε σαν παιδί του! Τον Άρη Δράκο, Φώτη Βασιλάκη και Κώστα Κορομηλιά που ήταν πάντα εκεί για την ομάδα και σε ότι χρειαστούμε! Και θέλω να πω και ένα τελευταίο ευχαριστώ στον άνθρωπο για όλες τς δουλειά τον Κυρ Θανάση (Κοντονίκας)!!! Μόνο χαρές θα έχω να θυμάμαι από αυτή την ομάδα

Ορέστης Νικολόπουλος (δεξιά)
Θα ήθελα να ανακοινώσω την μη συνέχιση της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου για τις πολύ ωραίες στιγμές καθώς και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο πρόσωπο μου ιδιαίτερα τον κύριο Οδυσσέα Δράκο που είναι ένας απ’ τους ανθρώπους που σπανίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τελευταίο και καλύτερο αφήνω τον κόσμο που ήταν δίπλα στην ομάδα και σε μένα απ την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή.
Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εις το επανιδείν.

Παντελής Θεολόγου
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΡΤΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΑΚΗ (Sakis Nakis)!

Πηγή: artagoal.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.