Απορρίφθηκε το αίτημα αναστολής της ποινής του Γιαννακόπουλου!

Μαίνεται ο «πόλεμος» ανάμεσα σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Ευρωλίγκα με την τελευταία εξέλιξη να δείχνει πως οι δύο πλευρές οδηγούνται στα άκρα…

Κι αυτό διότι η διοργανώτρια αρχή απέρριψε το αίτημα του ιδιοκτήτη του Εξάστερου για αναστολή του 12μηνου αποκλεισμού του από τα γήπεδα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ είχε προχωρήσει στο εν λόγω αίτημα, προκειμένου να μπορεί να μπαίνει στα γήπεδα, σε ευρωπαϊκούς αγώνες, μέχρι να εκδικαστεί η έφεση που έχει ασκήσει κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης.

Κάτι που τελικά δεν έγινε δεκτό από τα αρμόδια όργανα της Ευρωλίγκας. Κίνηση που αν μη τι άλλο φανερώνει μία διάθεση να μην θαφτεί το τσεκούρι του πολέμου και να συνεχιστεί η κόντρα των δύο πλευρών, δίχως κανείς να μπορεί να προβλέψει τι ενέργειες θα ακολουθηθούν από ‘δω και πέρα…

Σε πρώτη φάση, μένει να δούμε πώς θα αντιδράσει αύριο ο Γιαννακόπουλος, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τη Μπασκόνια, όπου νομικά δεν έχει δικαίωμα να μπει στο ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο ιδιοκτήτης του τριφυλλιού έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως αν δεν «ανατραπεί» η ποινή του (μετά την έφεση που έχει ασκήσει), τότε θα προχωρήσει σε δημοψήφισμα, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να καλούνται να αποφασίσουν αν θέλουν η αγαπημένη τους ομάδα να παραμείνει στην Ευρωλίγκα, υπογραμμίζοντας πως σε περίπτωση «ναι», θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.