Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023
spot_img

Απορρίφθηκε η ένσταση της Καλλιθέας κατά Καραϊσκάκη!

Η ένσταση της Καλλιθέας σε βάρος του Καραϊσκάκη Άρτας για την υπόθεση μη ασφάλισης απορρίφθηκε τη Δευτέρα από το Πρωτοβάθμιο της Football League.

Πλέον, η Football League θα κληθεί να διερευνήσει εάν η μη ασφάλιση με ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία για τον Καραϊσκάκη Άρτας συνιστά λόγο απώλειας του δικαιώματος συμμετοχής στο πρωτάθλημα και επομένως, αποβολής της ιδιότητας του μέλους της Ένωσης.

Αντίστοιχη καταγγελία έκανε και η Δόξα Δράμας κατά του Απόλλωνα Πόντου.

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ τις υπό στοιχεία α) ένσταση της 21/12/2017 της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά του κύρους του αγώνα με την ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ η οποία καταχωρήθηκε στο Φύλλο Αγώνα, β) ένσταση της 21/12/2017 της ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ κατά του κύρους του αγώνα με την ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ η οποία καταχωρήθηκε στο Φύλλο Αγώνα και γ) ένσταση της 21/12/2017 της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά του κύρους του αγώνα με την ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ λόγω μη ιδιωτικής ασφάλισης των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ, ερήμην των διαδίκων όσον αφορά στις υπό στοιχεία α) και β) ενστάσεις και κατ’ αντιμωλία των λοιπών.

Α. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ως απαραδέκτως ασκηθείσα την υπό στοιχείο α) ένσταση.

Β. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ως απαραδέκτως ασκηθείσα την υπό στοιχείο β) ένσταση.

Γ. ΔΕΧΕΤΑΙ τυπικά την υπό στοιχείο γ) ένσταση και ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ αυτή, ως μη νόμιμη.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κατάπτωση του ως άνω καταβληθέντος από την ως άνω ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ χρηματικού παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής.

Δ. ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ την παρούσα στη Διοργανώτρια Αρχή, για τις δικές της ενέργειες, ώστε η τελευταία να διερευνήσει εάν η μη ασφάλιση με ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία των ποδοσφαιριστών της καθ’ ης η ένσταση ΠΑΕ συνιστά λόγο απώλειας του δικαιώματος συμμετοχής της στο πρωτάθλημα αρμοδιότητας της Ένωσης και επομένως, αποβολής της ιδιότητας του μέλους της Ένωσης, μετά από απόφαση του Δ.Σ. αυτής (άρθρο 12 της οικείας Προκήρυξης, σε συνδυασμό με τη διάταξη του άρθρου 4 του Κωδικοποιημένου Καταστατικού της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας και άρθρο 89 του ν.2725/1999)».

Πηγή: mikriliga.com

Related news

Βασίλης Κούρκουλας
Βασίλης Κούρκουλαςhttps://gosports.gr
Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.