Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας από τον Ναυτικό Όμιλο Πρέβεζας απονομές μεταλλίων αλλά δόθηκε και αναμνηστικό δίπλωμα στους μικρούς κολυμβητές του συλλόγου με την παρουσία των γονέων αλλά και των γυμναστών του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Πρέβεζας κ. Νίκος Αλεξίου μίλησε στο Gosports και στο Βασίλη Κούρκουλα για τη γιορτή, τη χρονιά που χάθηκε λόγω του ότι άργησε να ανοίξει η πισίνα, αναφέρθηκε στους γυμναστές και έδωσε έμφαση στο στόχο του Ομίλου που είναι σε βάθος χρόνου να δημιουργήσει αγωνιστικά αθλητικά τμήματα.

Νίκος Αλεξίου: <<Σήμερα κάναμε μια μικρή γιορτούλα για τα τμήματα ακαδημίας του συλλόγου μας και εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους για την εκμάθηση της κολύμβησης και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Φέτος ήταν μια παράξενη χρονιά όσο αναφορά  την λειτουργία του κολυμβητηρίου. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ και ευτυχώς ο Δήμαρχος πήρε το θέμα πάνω του προσωπικά και μας βοήθησε να ανοίξει η πισίνα και να λειτουργήσει παρόλα τα προβλήματα. Πιστεύω ότι ήταν μια χρονιά πολύ μικρή και θα την έλεγα μάλλον χαμένη χρονιά για τον Ναυτικό Όμιλο και όχι μόνο γιατί εμείς κοιτάμε μέσα από τον σύλλογο μας να δημιουργήσουμε αγωνιστικά τμήματα που θα συμμετέχουν σε πρωταθλήματα του Πόλο, της Κολύμβησης και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουμε στην άλλη πλευρά της πόλης μας, στα παλαιά σφαγεία στο Ναυτικό Μουσείο τον Ιστιοπλοϊκό αγώνα και αρχίζουμε σιγά-σιγά να θέτουμε τις υποδομές. Σε λίγο καιρό θα μας παραδώσει ο Δήμος τα κλειδιά του Μουσείου και θα ξεκινήσουμε εκεί πέρα την εκμάθηση με σκάφη τύπου Optimist σε ηλικίες των 5 έως 10 χρονών.

Ο Όμιλος μας απασχολεί τρεις γυμναστές, τον Νίκο Μπουφέση, την Αντιγόνη Στρακαντούνα και ο παλαιότερος γυμναστής του Συλλόγου είναι ο κ. Απόστολος Κατσανάκης όπου είναι και μέλος του Δ.Σ..

Αυτήν την στιγμή έχουμε γύρω στα σαράντα παιδιά αλλά επειδή πήγε πίσω η σεζόν, αφού το κολυμβητήριο άνοιξε 8 Αυγούστου πολλά παιδιά δεν ήρθαν,  στα τμήματα από 10 έως 15 χρονών είχαμε φοβερές απώλειες από την συμμετοχή των παιδιών.

Στο Δ.Σ. του Συλλόγου στις εκλογές εκλεχτήκαμε νέοι άνθρωποι, παλιοί αθλητές του Συλλόγου με όραμα να κάνουμε ένα σύλλογο ο οποίος θα είναι ανταγωνιστικός και όχι να είναι εισπρακτικός με τις ακαδημίες και αυτά. Ο στόχος μας είναι σε βάθος χρόνου να κάνουμε αθλητικά τμήματα τα οποία θα είναι αγωνιστικά και τα παιδιά μας επιτέλους να μάθουν να κολυμπούν σε αυτήν την πόλη που ζουν και εμείς στο Ναυτικό Όμιλο θα προσπαθήσουμε να τους προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερη εκπαίδευση με τους καλύτερους προπονητές και με τα καλύτερα πιστεύω στοιχεία όπως πειθαρχία και να μάθουν να κολυμπούν όλα τα στυλ και να έχουν σαν απώτερο σκοπό τον αθλητισμό γιατί μέσα από τον αθλητισμό θα γλυτώσουμε πολλά πράγματα.>>

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.