Απαγόρευση απόπλου για παράνομη ναύλωση σε σκάφος, το οποίο βρίσκεται στο καταφύγιο Μύτικα Πρέβεζας

Το Λιμεναρχείο Πρέβεζας ανακοινώνει ότι, επεβλήθη μεσημβρινές ώρες στις 18-07-2018 απαγόρευση απόπλου για παράνομη ναύλωση, στο Ι/Φ – Α/Ψ σκάφος ”LA VAGABONDA” σημαίας Ολλανδίας, το οποίο βρίσκεται στο καταφύγιο Μύτικα Πρέβεζας .

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν στελέχη Υπηρεσίας μας, διαπιστώθηκε ότι το ανωτέρω σκάφος τελούσε υπό καθεστώς παράνομης ναύλωσης, ενώ οι τρεις (03) αλλοδαποί επιβαίνοντες το  είχαν ναυλώσει για το χρονικό διάστημα από 14-07-2018 έως 22-07-2018 και για το οποίο είχαν καταβάλει το ποσό των τετρακοσίων (400€) ευρώ έκαστος, συνολικά 1.200 ευρώ,  χωρίς να υφίσταται η απαιτούμενη εκ του Νόμου 4256/2014 άδεια.

Από Υπηρεσία μας, στο πλαίσιο εφαρμογής του ανωτέρω Νόμου καθώς και του άρθρου 414 Π.Κ., απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους ”LA VAGABONDA”, ενώ παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών και ποινικών κυρώσεων.

 

 

ΕΚ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.