Αντιπροσωπεία της Παναχαϊκής επισκέφθηκε το 25 Δημοτικό Σχολείο

Για ακόμα μια φορά κοντά στους μικρούς μαθητές βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και του Τεχνικού Επιτελείου της Παναχαϊκής, αποτελούμενη απο τον Γενικό Αρχηγό Τάκη Κυριακόπουλο, τον στενό συνεργάτη του Σωκράτη Οφρυδόπουλου Ηλία Κυριακίδη και τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Ντάσιο, Παναγιώτη Μωραϊτη και Βασίλη Σούλη.

Οι «κοκκινόμαυροι» αποδεχόμενοι πρόσκληση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Σχολικού Συγκροτήματος.

Την αντιπροσωπεία της Παναχαϊκής υποδέχτηκε στο Σχολείο σύσσωμο το διδακτικό προσωπικό.με επικεφαλής την Διευθύντρια Παναγιώτα Καρέτσου και τους Γυμναστές Νίκο Παναγόπουλο και Γιώργο Δεμερτζή.

Οι μικροί μαθητές είχαν μεταξύ αλλων τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενα εξαιρετικό video, νέας παραγωγής, με την ιστορία της Παναχαϊκής ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν με τους «κοκκινόμαυρους» παίκτες απο τους οποίους μάλιστα πήραν δώρα, αυτόγραφα και προσκλήσεις για τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.