Ανάμεσα στις δράσεις που είχε θέσει η διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα στο Marketing Plan που είχε εκπονήσει στις αρχές της σεζόν 2017-2018, ήταν και η προσπάθεια να αποκτήσει ο σύλλογος εξωστρέφεια και να βάλει τις βάσεις για ανταλλαγή τεχνογνωσίας με άλλους συλλόγους.

Στο πλαίσιο αυτό υπήρξε στις 28/12/2017 ανταλλαγή επιστολών ανάμεσα στον Manager του σλοβακικού συλλόγου FK NOVES Spišská Nová Ves, Patrik Brezovaj και τη διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Ο σλοβακικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 1914 και αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία της Σλοβακίας έχει έδρα του την πόλη Spišská Nová Ves, που είναι αδελφοποιημένη πόλη με την Πρέβεζα.

Ο κ. Patrik Brezovaj εύχεται στον ΠΑΣ Πρέβεζα καλή ποδοσφαιρική χρονιά και επιτυχίες για το 2018, ενώ τονίζει πως έχει επισκεφθεί την Πρέβεζα 3 φορές.

Παράλληλα ενημερώνει το Δ.Σ., ότι θα ήθελε να βρουν οι δύο σύλλογοι κοινούς κώδικες συνεργασίες και ανταλλαγής ποδοσφαιρικής τεχνογνωσίας.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα ανταπέδωσε τις ευχές για το 2018 και δήλωσε ανοικτή σε μορφές συνεργασίας, αμοιβαία επωφελείς και για τους δύο συλλόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.