Αναρτήθηκε η έγκριση για την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας

Αναρτήθηκε χθες Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 στο Διαύγεια με θέμα : « Έγκριση 1ου πρακτικού του διαγωνισμού για την ανάθεση της « προμήθειας και τοποθέτησης τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Δ.Κ Πάργας» συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 194.535,00€..

Το έργο για την κατασκευή χλοοτάπητα φαίνεται να παίρνει το δρόμο του αφού όπως είχαμε τονίσει και εμείς σε ανάρτησή μας ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είχε καταστεί επικίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές και μάλιστα οι ομάδες του Απόλλωνα και της Ένωσης Πάργας αντιδρούσαν με την κατάσταση που επικρατούσε.

Η ομάδα του Απόλλωνα Πάργας σε ανακοίνωση  στη επίσημη σελίδα της στο facebook τόνισε  :

« Mε χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε πως χθες Κυριακή 05/08, στη σελίδα diavgeia.gov.gr ανακοινώθηκε η Έγκριση 1ου πρακτικού του διαγωνισμού για την ανάθεση της « Προμήθειας και τοποθέτησης τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Δ.Κ. Πάργας»

Πλέον, είμαστε σε αναμονή δέκα ημερών προκειμένου να δούμε αν υπάρξουν ενστάσεις όσον αφορά την επιλογή του εργολάβου που θα αναλάβει το έργο, κι αν όλα πάνε κατ ευχήν μπαίνουμε επιτέλους στην τελική ευθεία για την υλοποίηση του πολυπόθητου έργου που τόσα χρόνια πέριμενουμε όλοι στην Πάργα και τις γύρω περιοχές. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και σύντομα ο Απόλλων να μπει στο σπίτι του γιορτάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα 70 χρόνια ζωής.

Το ΔΣ του Απόλλων.»

Δείτε παρακάτω την απόφαση από το «Διαύγεια»:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.