Στις 18/7/2018 δόθηκε προσωπικά  από τον Αντιδήμαρχο κ.Παύλο Σαραμπασίνα  πρόσκληση σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού  ενδιαφέροντος για συνάντηση και λήψη αποφάσεων στις  19/7 και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Δυστυχώς προσήλθαν  μόνο τέσσερις καταστηματάρχες και  ο πρόεδρος  του Συλλόγου Σπύρος Κόκκαλης   και θεωρούμε αυτονόητο το ότι όσοι δεν προσήλθαν δέχονται τις αποφάσεις καθαριότητας του Δήμου  που είναι:

1.Οποιος καταστηματάρχης χρειάζεται κάδο  (έναν ή και δύο) να επικοινωνήσει σήμερα με το τηλέφωνό μου (6944323084).

2.Θα παραμείνουν  οι κάδοι στην παραλία δοκιμαστικά μέχρι και το επόμενο  Σαββατοκύριακο.

3.Θα τοποθετηθούν από  αύριο  20/7 επτά κάδοι δίπλα  στο κτίριο  του Δημοτικού Λιμενικού  Ταμείου σε κλειστό χώρο ο οποίος διαμορφώθηκε κατάλληλα.

Επίσης θα τοποθετηθούν πέντε κάδοι στην αρχή της ντάπιας (απέναντι από τα ΤΑΞΙ).

4.Στην παραλία θα βγαίνουν μόνον οι μικροί  κάδοι  και μόλις γεμίζουν οι  μεγάλοι κάδοι  δεν θα υπάρχει καμία σακούλα απέξω.

Τόσο οι σακκούλες όσο και τα άλλα αντικείμενα που  βρίσκονται εκτός κάδων  θα πρέπει να εναποτίθενται   στους  κάδους ή δίπλα στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο  ή στην ντάπια απέναντι από τα ταξί.

Σύμφωνα με τον κανονισμό καθαριότητας άρθρο 4  “η ρίψη αντικειμένων, σακούλες,  με απορρίμματα,  χαρτιά, κιβώτια,είδη ατομικής χρήσης κτλ εκτός των κάδων τιμωρούνται με πρόστιμο  50 ευρώ.”.

5.Είναι υποχρέωση των καταστηματαρχών  στις 8 κάθε πρωί να παίρνουν τους ατομικούς κάδους από την  παραλία στα καταστήματά τους.

Οποιοι δεν απομακρύνονται θα τους απομακρύνει ο Δήμος.

Ας κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια για να  αποφύγουμε την κατάντια που υπάρχει στην παραλία.

Ευχαριστώ εκ των  προτέρων   για την κατανόηση και είμαι στην διάθεσή  σας για ό,τι χρειαστείτε.

 

 

Ο αντιδήμαρχος  Καθαριότητας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.